![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
io fac explozie! de-aia mare. nu va luati cu mine la ora asta ca fac moarte de om; in clipa asta .
bre io-s butoi de praf de pusca acum; m-a sunat proprietara sa-mi zica ca-mi vine nu stiu ce muncitor miine la 8 jumate. dimineata; simbata la 8 jumate dimineata; simbata e singura zi din spatmanina in care teoretic pot si eu sa dorm pina pe la ora 10. dar nuuuuuuuuuuuuu, nu pot, ptr ca de doo luni incoace imi fac altii programul; si ce daca e simbata si ce daca e duminica, te suna. cu noaptea-n cap sau in crucea noptii... "de ceeeeeeee nu raspundeeeeeti la telefon" "pai eram in cada, madam, si mi-i cam greu sa sar de fiecare data cind tiriie telefonul pe nepusa-n masa! fac explozie; mai am putin si cedez nervos; in ritmul asta ma iau aia la spitalul de nebuni in maxim 10 zile. daca nu suna telefonul, face vecinul gauri in pereti; daca nu face vecinul gauri, un bou isi ambaleaza motoru` fix simbata sau duminica; daca nu e nici boul cu rabla, urla plodurile pe-afara; daca nu urla plodurile, urla ciinii de raul plodurilor, ca ii chinuie; daca nu se intimpla nici asta, imi vine vreun evanghelist la usa ca sa am pe cine injura; daca nu vine nici, asta greseste unu` numaru de telefon; daca nu se intimpla nici sta, bate vecina in usa "n-ai o bulinaaaaaaaa?" da ce, la mine e farmacie? ceva trebuie musai sa se intimple, numai sa nu ma pot eu odihni! NU MAI POT! imi vine sa-i bag pe toti in p***a mamilor lor si sa ii las sa se descurce singuri. la naiba cu toate! acu ma busi plinsul de nervi. si ca sa fie ciresica de pe tort, cind sa cobor cu gunoiul, bufni un plod in scara nu stiu cu ce, eu coboram, m-am speriat, am pus un picior aiurea, m-am imiedicat, mi-am rupt un papuc, era sa cad pe scari cit mi-s de grasa, mi-am facut o vinataie... later edit: cred ca la cazatura mi-am rupt sau scrintit degetul mic de la piciorul sting; ma doare de mor; asa performanta mai rar! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
diana lasa ca trec si astea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , azi e 13 de aia cred ca ti s au intamplat atatea chiar daca nu sunt f superstitioasa
eu sunt in stare de mari crize pt niste ore de somn in plus asa ca te inteleg perfect stiu ce inseamna sa te trezesti sambata sau duminica devreme mai ales ca atunci sunt singurele zile cand poti dormi mai mult (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) eu as inchide telefon, interfon, m as baricada si pana la 1 la amiz nu m ar interesesa de nimic decat sa ma odihnesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
nu se poate divi; nu in situatia mea; plec la birou dimineata si ma intorc uneroi acasa si la 2 sau 3 noaptea; eu nu am concediu, nu am zile de odihna, nu am sarbatori legale sau religioase... ce bine ar fi daca ar fi atit de usor...
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
doamne cum rezisti eu as fi zombie, nu mi spune ca acum esti la servici
|
|
|
![]()
|
|
nu, acum sint acasa, miine dimineata vine ala cu proprietarul, apoi plec iar la birou, mutam elady pe un server nou, am acte de facut, contracte, de verificat o multime de rahaturi, ma asteapta apoi contabila, am de sp[alat, casa mea e o cocina, eu sint intr-o stare in care ma acopar cu haine, nu ma imbrac, maninc prostii si fumez peste 3 pachete de tigari pe zi; daca ar fi fost asa doar azi, eram boieroaica.
Muncesc de-mi sar capacele pentru fiecare leu pe care il cistig, nu ma pling ca nu fac bani, e firma noastra, muncesc pentru mine, ma refulez cumparind timpenii, apoi realizez ca nu imi trebuie si ca am dat o circa de bani pe care altii poate nu ii cistiga intr-o luna de pomana, nu insel pe nimeni, nu as putea dormi daca as insela vreun client, nu i-am vazut pe ai mei de citeva luni, dar tinind cont ca am un record de un an in care nu mi-am vazut parintii, asta e un mizilic, incerc sa fiu cit mai corecta cu putinta, dar nu mai am timp sa respir. Si nici chef de nimic. A, acasa e vis-a-vis de birou. Tranversez strada, in caz de ceva ajung in 5 minute. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Off, mai iubita, stiu sentimentul asta atat de bine! Iti doresc sa treaca repede. Eu acum sunt Alba ca Zapada, de la varul din casa. Si ne chinuim de juma de ora sa mutam o canapea din sufragerie in bucatarie. Nu vrea sa intre si pace. Al meu s-a pus acum pe ea sa o dezmembreze (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nu mai vreau sa aud de mutari; si cred ca nici curatenie nu mai fac; sa fie ca la porci, ma doare-n paispe! nu vreau sa aud de mobile, dezmembrari, vopsit, muncitori. Ma apuca jalea numai cind ma gindesc. Sa le ia dracu` pe toate! I don`t fucking care!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
offffffffff Di.........(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu sfaturi nu dau ca-s de prisos.....dar pot oricand sa ajut!!!!
so.....macar un umar daca ai nevoie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Di, pt vanataie alifie cu arnica de la plafar/farmacie, daca dai imediat cum te lovesti nici nu se mai invineteste.
apropo de curatenie, de ce nu iei o femeie sa te ajute?? dai 2-300.000 (vechi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )/jum de zi si gata... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai vreau sa aud de mutari; si cred ca nici curatenie nu mai fac; sa fie ca la porci, ma doare-n paispe! nu vreau sa aud de mobile, dezmembrari, vopsit, muncitori. Ma apuca jalea numai cind ma gindesc. Sa le ia dracu` pe toate! I don`t fucking care! 1) bea un pahar de alcool (tare) 2) trage o tura de bocit 3) ia-ti menajera. si o lasi pe aia sa faca toata treaba. cred ca in juma de an o sa imi iau si eu chiar daca stau cu chirie. pur si simplu vreau sa zac in pat in weekend si sa bucataresc.. atat |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 05:56 PM |
|