![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine cred ca stau stelele favorabil pentru intalniri cu oameni pe care nu i-am mai vazut sau auzit de ani de zile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In seara asta suna telefonul, cuiva nu i-a placut vocea mea si-a inchis. dupa vreun sfert de ora iar si cine era? O fosta foarte buna prietena de-a mea, am concediat prietenia asta acum cativa ani din cauza unor faze urate. Si incepe sa planga ca are cancer, ca a fost operata si acuma e la recuperare. Mi-a povestit cum a fost cu boala, apoi a dat-o pe hi hi hi si ha ha ha. Am stat vreo doua ore la telefon. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu se poate divi; nu in situatia mea; plec la birou dimineata si ma intorc uneroi acasa si la 2 sau 3 noaptea; eu nu am concediu, nu am zile de odihna, nu am sarbatori legale sau religioase... ce bine ar fi daca ar fi atit de usor... ba se poate daca vrei. si stii foarte bine asta. da' e mai comod sa stai in carusel. stiu cum e ca am fost acolo. e greu sa te rupi. da' tre sa o faci, ca altfel plesnesti dracului. ma enervezi, sambata [peste o sapt] vin la craiova. ca sa iti explic "face2face" niste chestii de viata. daca nimeni nu ti le poate baga in cap, io sunt aia care poate. si mi se rupe ca ai de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata Poke! Te-ai trezit devreme azi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fac matinalul la radio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dept sunt doar sursa de inspiratie pt al meu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor! Di, imi pare tare rau ca n-ai dormit si tu mai mult azi. Ai grija cu degetul ala, ca nu-i de glumit. Eu mi-am pus piciorul in ghips de la un astfel de deget, care statea in cu totul alta directie decat celelalte.
Forte, asa sa faci! Du-te pa capul ei si energizeaz-o un pic. Si mie mi se intampla sa raman in urma cu gatitul sau curatenia, ori o fac pe una, ori pe alta. Ma gandesc si eu sa-mi iau pe cineva, dar cam greu sa gasesti oameni de incredere. Eu ma apuc acum sa inregistrez actele de la firma sora-mii, ca trebuie sa-i dau fetei declaratiile. Pupici tuturor! |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ba se poate daca vrei. si stii foarte bine asta. da' e mai comod sa stai in carusel. stiu cum e ca am fost acolo. e greu sa te rupi. da' tre sa o faci, ca altfel plesnesti dracului. ma enervezi, sambata [peste o sapt] vin la craiova. ca sa iti explic "face2face" niste chestii de viata. daca nimeni nu ti le poate baga in cap, io sunt aia care poate. si mi se rupe ca ai de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vin si io!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu veniti; ce faceti, io ma pling ca imi fac altii programul si acum mi-l faceti voi?!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Sint ok, am rabufnit aseara, insa acum sint ok.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:23 PM |
|