![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
de stricat nu strica sa te mai descarci din cand in cand.....
am invatat eu ca dupa ploaie iese mereu soarele (asta daca nu e noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca atunci iese luna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai am dormit 8 ore, (record!) dupa ce am plins nitel si acu` is bine... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ho, ca nu mor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da` va multumesc ca m-ati ajutat sa ma descarc, sa ai pe cineva caruia sa i te plingi e maaare lucru! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
am bocit oleaca aseara si mi-a trecut; acuma rid si mi-i rusine ca am over-reacted ... si mi-i rusine tare. Halala muiere puternica! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Di, ma bucur ca esti mai bine. Si oricand ai nevoie, suntem pe aici. Cat despre rusine, ia mai las-o incolo de treaba. Suntem oameni, nu masini. Si pana si masinile clacheaza din cand in cand
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata!
Di (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) N-ai de ce sa te simti aiurea! E mai rau cand ar trebui sa rabufnesti si nu poti. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Di, ne bucuram ca esti bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si de-aia ne ai pe noi aici, ca sa te descarci cand ai nevoie.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ce rusine BEY???? ca ai suflet??? hmmm......
eu zic ca e mandrie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pup si bravo! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu zic ca acum gata, sa schimbam subiectul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am o ureche rosie toata si ma ustura....cred ca am chinuit-o putin in timpul noptii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Du-o la bronzat! Cui pe cui scoate, pai nu?
Ciao, gagicile!!! Come state? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu stau in baie frec faianta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
eu sunt cu nasul adanc infipt intre facturi si chitante! Nu stiu cum naiba mai noi 1+1 nu mai da 2
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) inca o ora si-mi bag picioarele in ea de contabilitate!!!! hai ca ma apuca depresia |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:22 PM |
|