IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 426 427 428 429 430 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jul 14 2007, 02:48 PM
Post #4271

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

fetele o sa ma injurati daca va spun ca eu dorm in fiecare zi la pranz cel putin 2 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si nici azi nu m am dezmintit.....3 ore juma de somn...
cred ca o sa ma fac cat casa de la atata somn (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 14 2007, 02:53 PM
Post #4272

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jul 14 2007, 11:51 AM) *
Nu, nu veniti; ce faceti, io ma pling ca imi fac altii programul si acum mi-l faceti voi?!

DA (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
geoo
post Jul 14 2007, 02:54 PM
Post #4273

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

vaaaaiii, daca dorm la pranz nici la 7 dimineata nu mai adorm....acum ma multumesc cu adormitul la 4 si trezitul la 8!!!
Eh, ma rog, azi am reusit sa dorm pana la 11.....si ce bine ma simt azi
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) poate de aia tot lucrez de dimineata si inca mai pot o ora pana sa le arunc pe geam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 14 2007, 03:12 PM
Post #4274

Musafir

QUOTE(dr_wise @ Jul 14 2007, 03:11 PM) *
Du-o la bronzat! Cui pe cui scoate, pai nu?
Ciao, gagicile!!! Come state?

ce faci madam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
io raportez o lene de zile mari si un pahar de vin alb. si poate niste plaja, maine. sa vedem

+Quote Post
divi2007
post Jul 14 2007, 03:25 PM
Post #4275

Musafir

Sal girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

si eu vreau sa merg maine la plaja sper sa tina vremea cu mine

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 14 2007, 08:39 PM
Post #4276

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Diana cand vrei sa dormi niste doape in urechi si salut nu mai auzi nimic.Vezi sa fie de alea care suporta zgomote mari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Eu am rugat-o pe o prietena sa-mi aduca da se gasesc si la noi apoi am vazut.
Da sa vezi ce fain e cand esti incepatoare la condus masina si incepe al meu sot vezi ca ca ala din spate nu sta dupa tine pana virezi la dreapta, mergi mai repede ca incurci traficul, apasa pe ambreaj , vezi ca apesi prea mult, baga a treia n-auzi ca huruie motorul, scoate din viteza imi vine sa-l dau jos din masina am zis ca ori imi pun doapele ori ii pun un plasture.

+Quote Post
Philia
post Jul 14 2007, 08:41 PM
Post #4277

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu din cauza lu taica meu,care facea exact la fel,am prins frica de condus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si ce incantata eram....damn...am aproape juma de an de cand n am mai condus....
si acum chiar am motive sa mi fie frica sa ma urc la volan (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 14 2007, 08:59 PM
Post #4278

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Sa stii ca de multe ori cand merg la piata sau la cumparaturi prefer sa merg singura ca sa nu-mi explice el ca n-am parcat bine ca nu stiu ce minuni am mai facut.Macar sunt mai linistita chiar daca inca fac greseli da si din greseli invata omul si acuma el are pretentia ca eu tre sa conduc ca el dupa 17 ani de condus.
Atata m-am chinuit cu examenul ala ca nu aveam timp sa invat din cauza copilului si am picat de 2 ori sala a treia oara l-am luat ca am zis ca o sa conduc nu ma las.Nu te lasa ca cu cat trece timpul tot mai greu iti e.Un coleg de al meu imi zicea ca castigi experienta km cu km inclin sa-i dau dreptate.La inceput eram catastrofa mi se oprea motorul in intersectii, acum nu mi se mai opreste.Probabil ca peste cateva luni o sa am curajul sa urc Predealul, pana acum doar l-am coborat da in viteza cu al meu sot in dreapta ca el nu suporta sa mearga incet nici nevasta-sa chit ca e incepatoare:-).
Daca ma fac vitezomana de la el mi se trage da nu cred.

+Quote Post
divi2007
post Jul 14 2007, 09:06 PM
Post #4279

Musafir

la fel si eu girls conduc mai bine singura cand sunt cu cineva care imi face observatii nu mai stiu nimic ma pierd nu sunt atenta, mi se reprosa ca voi face accident, ca ii vor omora, ca nu stiu sa conduc ca nu sunt facuta pt condus singura care ma susutinea era sora mea in rest nimeni din familie din cauza asta am renuntat si ce imi placea de un an de zile nu am mai pus mana pe volan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 14 2007, 09:15 PM
Post #4280

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu am condus din secunda in care mi-am luat carnetul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si nu am avut alt "copilot" decat pe sora-mea (o comoara la casa omului, cu ea in dreapa pot conduce cu ochii inchisi) ... care nu are carnet. si care m-a ajutat enorm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) experienta vine conducand. nu renuntati!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 426 427 428 429 430 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 08:16 PM