![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce faci madam? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io raportez o lene de zile mari si un pahar de vin alb. si poate niste plaja, maine. sa vedem Madam a fost harnicuta astazi! Am fost la analize med dis de dimineata, m-am tuns dupa, mi-am facut programare pt dupa-amiaza la dat blana jos, am luat una buc sotz la plaja si l-am parlit pana la 13:30 cand a inceput sa oracaie de foame, mi-am hranit termitele, am spalat ceva dupa care am taiat-o la epilat. A urmat un shopping de stimulare a simturilor(am ochit niste cizme d-alea de cowboy, se mai poarta? la benvenutti), apoi am poposit acasa unde am pus-o de vinete si ardei, toate buruienile astea coapte in cuptor. Acum m-am asezat pe scaunul de la PC si vegetez....si as bea un vin rosu sec, dar n-are fata! As rontai niste cioco, da' am prea multe migdale pe constiinta, asa ca cioco o reportam pe alta data.... Cred ca-mi pun niste muzica la casti si vad un film pe PC....? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am avut parte de o zi si o seara romantica prin bella Italia si sunt foarte (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
poke pune mana pe volan, picioarele pe ambreiaj si acceleratie (decizia ta, care unde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si sa nu te intereseze NIMIC altceva!!!! Eu am carnet de 4 ani, conduc de 2 cred ca am cam 120.000 km la bord, dar am incercat sa ignor toate idioteniile rastite din scaunul din dreapta!!!! Nu m-am lasat influentata DELOC si m-am urcat de fiecare data la volan, chit ca-mi imaginam cum intru in copaci doar cu partea dreapta a masinii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum iti pot spune ca EL (maestru in toate alea) a avut cam 3 accidente (parca! numai de care stiu eu!!!! care PS au fost din vina lui) in comparatie cu mine care am avut doar un accident la Deva cand un maxi-taxi m-a impins in sant (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ! Chit ca am avut prezenta de spirit si am reusit sa ies din incurcatura fara nicio zgarietura pe noi sau masina, m-am urcat imediat dupa din nou la volan! Asta dupa ce a tipat o ora la mine.....fara sa stie ce se intamplase pt ca el dormea!!!! Dupa ce i-au explicat ceilalti din trafic care oprisera sa ne ajute sa iesim din sant....s-a calmat si am putut pleca mai departe!!! Si stii ce-i culmea, tot mai are papagal numai ca eu am invatat sa-l dau pe ignore total (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E spre binele tau.....stiu ca-i greu, dar in timp vei ramane doar cu experienta! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS barbatii tot barbati raman....au ei impresia ca-s mai buni la toate! Sa-i lasam sa creada asta, dar stim noi mai bine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Du-o la bronzat! Cui pe cui scoate, pai nu? Ciao, gagicile!!! Come state? Nu ma tenta si tu! Trebuie sa merg la doctor sa vad ce-i cu vinisoarele alea si mai am de dat cu lamaie una bucata pata maronie de pe fata (dobandita in urma unui scurt tratament cu antibebe) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca imi bag palaria in astea si merg la plaja...nu cred ca mai rezolv nimic pana nu o sa treaca bronzul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cu toate ca VREAU SA MA BRONZEZ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bacardi, poti sa te bronzezi si fara plaja (si mult mai sanatos)..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu, dupa doar o singura aplicare cu lotiunea Johnson's Holiday Skin, am prins culoare..Chiar nu ma gandeam ca are efecte asa rapide.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa vedem cum evolueaza situatia dupa mai multe aplicari..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
lasa ca merg eu pentru tine, B_G (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . in sfarsit a dat soarele si la polul nord aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si marsaluim cu totii veseli spre strand. yuppy!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Sweet nu stiu ce sa zic despre autobronzantele astea....nu am folosit pana acum. Mi-e sa nu le aplic ca lumea, sa raman cu pete, sa-mi murdareasca hainele, sa nu fie comedo...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cam atat.
Clau deci asa.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ca sa fie treaba treaba ma voi intalni cu niste amice care tocmai au venit de la mare....mama ma-sii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
buna ziua fetele!
ahh..ce as vrea sa conduc...al meu se roaga de mine sa conduc numai ca prin bucuresti chiar imi e frica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar in craiova nu vreau ca e taica miu alaturi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) in schimb conduc la drum lung...mama mama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara am facut clatite si acum bag niste floricele .vrea cineva? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
sweet, nici eu nu am curaj sa ma dau cu creme de genul asta...ma tenteaza recunoasc, dar ma abtin!
cred ca de luni mai fac si eu cate o sedinta doua de scaldat in soare!!! dar tot cu FP 30 ma dau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) beeeyyyy, ma urc pe tavan si peretii din casa.....nu mai e nimic de vazut pe la TV duminica?????????? cred ca o sa ies la un gratar ceva....dar mai tarziu ca acum mi-e lene de ma doare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Si eu tare ma plictiseam....ma duc in parc cu o prietena....desi e cam cald...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 08:13 PM |
|