IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 431 432 433 434 435 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 16 2007, 04:59 PM
Post #4321

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Unde va muta Kalua?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2007, 05:17 PM
Post #4322

Musafir

Intr-o cladire la 5 minute de asta. Se economisesc 100k euro pe an. Ceva mai putini metri patrati, dar e aiurea. Cladirea n-are camera de fumatori, n-are cantina, impartitul birourilor o sa fie alta jale ca mesele-s altfel si incaperea taiata altfel, nu ni se mai aduce apa minerala, birou direct la strada, incaperile au aer conditionat (aici avem o instalatie de racire cu apa, nu trage curentul nicaieri). Si astea-s numai primele chestii care-mi vin in gand. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 16 2007, 05:40 PM
Post #4323

Musafir

Sa va creasca salariile atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca tot fac economii si o sa aiba de unde (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) SA va dea ceva bonus macar din moment ce va priveaza de o gramada de chestii, nu?

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2007, 06:07 PM
Post #4324

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ar raspunde ei
Ca si-asa capo din America a venit si-a vorbit la muritorii de rand si-a zis ca trebuie sa scape de vreun milion de dolarei si-o sa vada ei cum si ce fac. Crezi ca i-a trecut macar o fractiune de secunda prin minte sa dea amaratilor de angajati ceva? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ei se gandesc ca daca vin si-s in stare sa tina un discurs de multumire misto toata lumea isi freaca palmele si-i multumeste alui de sus ca munca i-a fost apreciata si ca face parte din minunatul concern (ca americanii cam asa gandesc - cel putin astia din concernul nostru). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 17 2007, 09:47 AM
Post #4325

Musafir

Vai ce nasol Kalua! Chestia aia cu cantina nu-mi place deloc; si noi cand eram in incinta Politehnicii, aveam 'placerea' sa merg cam 20 de min pe jos printre copaci (indiferent de anotimp) si nu exista nici o cantina prin apropiere. A...stai ca-mi amintesc ca era cantina de langa rectorat, dar trebuia sa merg 10 min pe jos; oricum n-am fost niciodata pana acolo. Mai era un amarat de chiosc la colt de strada, de unde ne luam crochete sau cate o inghetata pe calduri. Dar angajatorii cand fac aceste alegeri, nu se gandesc la angajati, ci la profitul lor.
Tu lucrezi la americani, eu la francezi...dar cred ca nici unii nu-s mai breji, cand vine vorba de bani.

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 01:44 PM
Post #4326

Musafir

Si-n 2009 (sau 2010? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) iar ne mutam, construiesc o cladire noua, dar tot pe-aici.
O sa avem doua cantine la dispozitie, asta pe care-o avem acum in cladire (cam 5 minute de mers pe jos) si alta, la vreo 3 minute de mers pe jos, dar cica arata urat de tot acolo.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 17 2007, 02:27 PM
Post #4327

V.I.P.

Salut fetelor. Am fost in oras, ne-am luat verighetele si costumul lui.

Faza tare! Cand terminasem cumparaturile, ne indreptam spre masina si imi suna telefonul. Si uite asa, scurt, luni pe 23, dupa nunta, am interviu la Reifeissen Bank, pentru un post de Manager de Dezvoltare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 17 2007, 02:30 PM
Post #4328

Musafir

QUOTE(roxanica10 @ Jul 17 2007, 10:47 AM) *
Vai ce nasol Kalua! Chestia aia cu cantina nu-mi place deloc; si noi cand eram in incinta Politehnicii, aveam 'placerea' sa merg cam 20 de min pe jos printre copaci (indiferent de anotimp) si nu exista nici o cantina prin apropiere. A...stai ca-mi amintesc ca era cantina de langa rectorat, dar trebuia sa merg 10 min pe jos; oricum n-am fost niciodata pana acolo. Mai era un amarat de chiosc la colt de strada, de unde ne luam crochete sau cate o inghetata pe calduri. Dar angajatorii cand fac aceste alegeri, nu se gandesc la angajati, ci la profitul lor.
Tu lucrezi la americani, eu la francezi...dar cred ca nici unii nu-s mai breji, cand vine vorba de bani.

haide mai, 10 minute de mers pe jos sunt bune la sanatate....

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 02:35 PM
Post #4329

Musafir

Pe vreme buna, cand nu ploua din toate partile, da.

QUOTE(Szimcsi @ Jul 17 2007, 02:27 PM) *
Faza tare! Cand terminasem cumparaturile, ne indreptam spre masina si imi suna telefonul. Si uite asa, scurt, luni pe 23, dupa nunta, am interviu la Reifeissen Bank, pentru un post de Manager de Dezvoltare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Manager incolo, manager incoace, las' numai sa pleci de-aici si sa nimeresti la mai bine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Raiffeisen, invata cum se scrie corect ca asa-i sta bine unei viitoare angajate de-a lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 17 2007, 02:38 PM
Post #4330

V.I.P.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum si tu! Invat eu cum se scrie, daca ma angajeaza. Important e sa fie un job de birou si sa nu ma puna sa vand din usa in usa.

Oricum, vine la tanc asta, tocmai cand s-a hotarat sefa-mea ca sunt indispensabila si imi face contractul pe perioada nedeterminata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ar fi tare sa ma intorc din concediu si sa le dau preaviz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 431 432 433 434 435 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 03:48 AM