IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jul 17 2007, 02:42 PM
Post #4331

Musafir

Bravo Szi, iti tinem pumnii!
Forte, vorba Kaluai, pai alea 20 de minute trebuiau facute si pe ploaie si pe vant. Stiu ca intr-o iarna, la un moment dat era zapada multa si nu mai stiam cum sa cobor un deal si m-am dat frumos pe fund, cu tot cu sacosele din mana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . In caz de ploaie, trebuia sa te feresti de toate masinile care treceau pe langa tine, ca sa nu fii stropita. Au fost situatii cand am luat-o si prin apa pana la glezna...ca n-aveai pe unde s-o iei. Dar, bine c-am scapat.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 02:54 PM
Post #4332

Musafir

szi, eu presimt ca vei avea sanse sa le dai cu eject actualilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 04:12 PM
Post #4333

Musafir

Imi vine sa crap capul belgienilor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Atat de natarai dar nu le-ajungi cu prajina cu rahat la nas! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jul 17 2007, 05:13 PM
Post #4334

Musafir

am o stare asa de urata sper sa treaca, ma simt parca as fi singura pe lume si nimeni nu ma intelege

+Quote Post
roxanica10
post Jul 17 2007, 05:15 PM
Post #4335

Musafir

Eu n-am stare...ca trebuie sa plec acasa si nu mai vine omu' sa ma ia.
Kalua, nu-ti mai consuma nervii pe cine nu merita. Eu chiar am o vorba:'nervii mei sunt pretiosi, asa ca nu-i dau pe cine nu merita!'
Divi ia o carte sau o revista si pun'te pe citit.

+Quote Post
Philia
post Jul 17 2007, 05:20 PM
Post #4336

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

bune fetelor!
szi multa bafta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
eu maine ajung la bucuresti la admitere si tot maine va fi si marea intalnire dintre dragul meu si parintii mei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar joi dimineata ne imbarcam si plecam in calatorie....
din pacate 2 saptamani o sa va duc lipsa rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 05:44 PM
Post #4337

Musafir

poke, bafta si calatorie placuta!

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2007, 07:46 PM
Post #4338

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Bafta multa, Poke! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si o sa vezi ca la Bucuresti o sa cunosti foarte multa lume, nu o sa mai trebuiasca sa iesi cu "prieteni" care nu merita..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 17 2007, 08:39 PM
Post #4339

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies ce-i asta? topic de vaitat? EEEEEeeeeiiii (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

sa fiu on topic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : amenajam subsolul si facem si-o baie printre altele si culoarea am ales-o si cumparat-o de vreo 2 luni fara sa verific inainte cu ce faianta gresie o s-o asortez...ajung intr-un final si la tusul final ... desfac cutia, observ un verde altfel decat aveam eu in minte insa zic hai sa-i dau si dupa ce-am facut 2 pereti si tensiunea mi s-a dublat de nervi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am decis c-arata ca naiba si mai bine las peretii albi ...asa ca-l las pe sotul meu sa se desfasoare.

acum

Simci bafta la interviu! si spor la pregatiri

poke bafta multa si vacanta faina

kalua cine stie ce surpriza placuta va fi noul sediu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 17 2007, 08:46 PM
Post #4340

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Se pare ca asta a ajuns topic de renovari interioare in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt la curatenie si printre ele ma ocup si de nunta.

Apropo, m-a programat coafeza la 6 dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi fi zombie toata ziua, trezita de la ora aia.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 432 433 434 435 436 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 02:24 PM