![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Szi, iti tinem pumnii!
Forte, vorba Kaluai, pai alea 20 de minute trebuiau facute si pe ploaie si pe vant. Stiu ca intr-o iarna, la un moment dat era zapada multa si nu mai stiam cum sa cobor un deal si m-am dat frumos pe fund, cu tot cu sacosele din mana (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . In caz de ploaie, trebuia sa te feresti de toate masinile care treceau pe langa tine, ca sa nu fii stropita. Au fost situatii cand am luat-o si prin apa pana la glezna...ca n-aveai pe unde s-o iei. Dar, bine c-am scapat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi, eu presimt ca vei avea sanse sa le dai cu eject actualilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi vine sa crap capul belgienilor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Atat de natarai dar nu le-ajungi cu prajina cu rahat la nas! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am o stare asa de urata sper sa treaca, ma simt parca as fi singura pe lume si nimeni nu ma intelege
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am stare...ca trebuie sa plec acasa si nu mai vine omu' sa ma ia.
Kalua, nu-ti mai consuma nervii pe cine nu merita. Eu chiar am o vorba:'nervii mei sunt pretiosi, asa ca nu-i dau pe cine nu merita!' Divi ia o carte sau o revista si pun'te pe citit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
bune fetelor!
szi multa bafta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) eu maine ajung la bucuresti la admitere si tot maine va fi si marea intalnire dintre dragul meu si parintii mei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iar joi dimineata ne imbarcam si plecam in calatorie.... din pacate 2 saptamani o sa va duc lipsa rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
poke, bafta si calatorie placuta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bafta multa, Poke! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si o sa vezi ca la Bucuresti o sa cunosti foarte multa lume, nu o sa mai trebuiasca sa iesi cu "prieteni" care nu merita..(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies ce-i asta? topic de vaitat? EEEEEeeeeiiii (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
sa fiu on topic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : amenajam subsolul si facem si-o baie printre altele si culoarea am ales-o si cumparat-o de vreo 2 luni fara sa verific inainte cu ce faianta gresie o s-o asortez...ajung intr-un final si la tusul final ... desfac cutia, observ un verde altfel decat aveam eu in minte insa zic hai sa-i dau si dupa ce-am facut 2 pereti si tensiunea mi s-a dublat de nervi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am decis c-arata ca naiba si mai bine las peretii albi ...asa ca-l las pe sotul meu sa se desfasoare. acum Simci bafta la interviu! si spor la pregatiri poke bafta multa si vacanta faina kalua cine stie ce surpriza placuta va fi noul sediu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Se pare ca asta a ajuns topic de renovari interioare in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu sunt la curatenie si printre ele ma ocup si de nunta.
Apropo, m-a programat coafeza la 6 dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi fi zombie toata ziua, trezita de la ora aia. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 02:24 PM |
|