IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 433 434 435 436 437 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Jul 17 2007, 08:47 PM
Post #4341

Musafir

O seara frumoasa si racoroasa va doresc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...fara griji si cu mult mult optimism (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 17 2007, 08:49 PM
Post #4342

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Poate la tine racoroasa. Ca la mine aici e cuptor, mai am putin si ma coc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 17 2007, 08:55 PM
Post #4343

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buun, dau raportu` : am fo azi la bucale cu trebi; m-am topit 9 ore pe drum; mi-a venit sa ma sinucid de tispe ori. M-am intors , ne-am dus acasa, dar s-a hotarit ca tre sa ne intoarcem la biurou; da` sa vedeti voi ce o uschesc io imediat dupa ce am mincat.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

szi, nu cumpva stam in aceeasi oala de foc? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
bafta la interviuuuuu!

+Quote Post
kary_pink
post Jul 17 2007, 09:03 PM
Post #4344

Musafir

Si eu aici la mine ma coc dar va doream macar voua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 17 2007, 10:43 PM
Post #4345

Musafir

Mai gagici, de francezi si americani va plangeti???? Pai daca incep sa va povetesc eu cum e cu machedonii mei, picati cu craci-n sus forever!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu va spun pe unde trec cand merg si ma-ntorc de la masa...maiiiii! trec calea ferata pe varianta, unde zac 'fetitzele" si fac centura! Ne claxoneaza soferii pe mine si colega mea(de 54 ani, btw...) de ne creste pipota de extaz! Nu va mai spun de "fete", ce-mi mai admira toaletele, rochia cu flori de margarete fiind in topul preferintelor lor...Pe total, facem 15 min dus, 15 min intors, plus zacut in parc 10 minute, la far, sa ne tragem sufletul de atata drum in soarele arzator(sau ploaie, sau furtuna, sau viscol...)!
Pai, asa se caleste otelul!
Sa vedeti ce sprint am!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Iar locatia office-lui e bestiala, nici ca se putea mai bine...suntem amplasati intr-o zona industriala, parca am fi mutati pe motiv disciplinar! Ca la manastire! Sau batalion disciplinar...da' mie-mi place, am o conditie fizica de invidiat!

+Quote Post
fortelady
post Jul 17 2007, 10:47 PM
Post #4346

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) doctoreso, ca de obicei esti bestiala
lasa bre.... ca in max 10 ani marea majoritate a firmelor o sa fie prin zonele industriale. sa vezi atunci show

+Quote Post
Cindy
post Jul 17 2007, 11:02 PM
Post #4347

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dr_wise, pai daca au astfel de exemplare in fata lor, cum sa nu va admire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fetelor, am si eu o intrebare: cum e/a fost la mare zilele astea? Apa, atmofera (aici ma refer mai mult la Costinesti)?

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 11:03 PM
Post #4348

Musafir

doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ce te-ai face dac-ai avea ca mine juma de ora pauza de masa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ai da fuga le fate si te-ai intoarce? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maine ma duc sa vizionez noile incaperi care sunt populate momentan de IT. Fac poze.

+Quote Post
Cleo
post Jul 18 2007, 02:58 AM
Post #4349

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

dr_wise hilara ca-ntodeauna (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Pan' la urma ti-ai luat parfum au ba? daca da care-i ala cu pricina?

Kalua tu trebuie sa ai in dotare, in functie de anotimp, role or bicicleta si skiuri pt ski fond sau patine. right? si ora de pas alergator constantean se reduce la 30 de minute de pedalat-patinat munchenez.
ia sa-ti vad zambetul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

s-aveti o zi faina (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 18 2007, 07:28 AM
Post #4350

Musafir

'Neata!
Imi luai Cleo dear, dar nu fuse inspiratia cea mai buna....because fusei cu fiu-meu, care n-are timp niciodata sa ma astepte sa cuget in liniste si-n concluzie am avut parte de un fel de "c... intreruptus"...scuze, caldura mare, moncher! Asa ca din 3 variante pe care am pus ochii, dar pt care, bineinteles, nu aveau tester, mi-am luat One - Summer de la CK. Miroase misto, a citrice, dar ramane la sfarsit o aroma dulceaga, de vanilie cred, care ma termina. Noroc ca deja m-am obisnuit cu aroma lui si nu-l mai simt. Dar merge...mie tot la Ultraviolet - Summer edition mi-a ramas nasul!
Gagici, astazi ne topim, sau nu?!
Asta-i vreme de facut dragoste numa' si numa' in apa marii! Hotarat! Si, in general, trebe efectuate toate activitatile cotidiene in apa, multa apa!
Ciao!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 433 434 435 436 437 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 02:24 PM