![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Macar poti face o baie in mare cand nu mai suporti caldura da noi ceva apa doar pe la mai mult de 15 -> 30 km distanta niste lacuri, in rest nimic, putin de vant da cand e foarte cald nu prea ajuta.
Imi vine sa ma duc la Omul sa stau la racoare:-).Acum pe cuvant ca astept sa ploua ca se mai racoreste. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca s-ar putea sa ploua o saptamina nu m-as supara deloc...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fete istete! Eu stiam itinerariul de SF pe care-l parcurge dr_wise in drum spre masa....dar am recitit cu placere.
Astazi s-a intamplat, pentru prima data, sa dau drumul la ventilator si sa nu simt nici o racoare...e jalnic la etajul 10. Al meu m-a tinut fara AC ca-i racit si el are frisoane. Sper ca asta seara sa-si revina si sa pot deschide linistita AC-ul. O zi cu spor! Pup! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
hello girls!
la mine e cald acasa (etajul 8) dar suportabil. adica, nu mai tin minte cand am dormit asa de profund ultima data (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tine doamne caldura!!!! eu vreau la waterpark in weekend (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abia astept sa ma duc! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La care waterpark vrei? La asta de la Otopeni? Mie mi se pare nasol acolo. Am fost si eu o data anul trecut, eu nu m-am dat pe tobogane, dar stiu multi care s-au dat si s-au julit sau agatat costumule de baie. Mi-a povestit nasu' cum a fost cu silicoanele de la imbinari: inainte sa se deschida erau f presati de timp si n-au ales solutia optima, pentru ca nu exista momentan in tara...asa c-au pus una de ochii soacrei. Stiu ca un amic de-al sotului meu s-a zgariat rau de tot pe acolo. Chestiile astea nu se intampla in Aqua Magic-ul din Mamaia.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, la ala din Otopeni.
nu ma duc sa ma dau pe tobogane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma duc sa stau la soare si sa ma balacesc. si sa citesc o carte. nu-mi plac toboganele respective, sunt prea pline de adrenalina pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Aqua Magic din Mamaia e prea tare, eu m-am dat in absolut toate chestiile alea..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor!
Forte, cand stai la umbra cu cartea in brate sa te gandesti si la mine un pic. Eu lucrez de zor cu autobronzantul, insa nu stiu nu sunt foarte incantata. Daca ma inmoi o jumate de ora in cada se duce sigur umbra de bronz. Azi au venit ai mei pe la mine si in loc sa zica: vai, dar ce bine ca ati aranjat si voi cat de cat. (eu personal sunt foarte mandra de parchetul ala care m-a lasat fara unghii si piele pe maini), ma pomenesc cu mama: Da' voi cand aveti de gand sa terminati ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi nu te inmoi juma de ora in cada!!!! Iiiisuse. Baie de juma de ora iti trebe acum pe caldurile astea? Faci si tu un dus din ala rapid si cand te stergi nu freci, tamponezi asa usor cu prosopul. Tot o sa se duca putintel autobronzant si asa, ca e normal, dar tocmai de aia il reaplici dupa ce ai facut baie si te-ai dat din nou cu crema hidratanta. Sa nu faci insa ultima prostie care am facut-o eu. Nu mai aveam rabdare si m-am dat de 3 ori pe zi cu autobronzant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca si acum ma chinui sa scot dungile, zici ca sunt bolnava. Asa ca ai grija, totul cu masura.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, Szi, lasa, important e sa fii tu multumita! Eu imi amintesc cum a venit maica-mea la mine intr-o dimineata, c-o falca-n cer si una-n pamant si-mi spune ca nu-i place deloc cum ne-am renovat casa, ca nu-i mai place nici biblioteca, ca degeaba ne-am luat arhitecta, ca i-am dat banii degeaba...etc...la care eu i-am raspuns: noi suntem f incantati de ce a iesit si noi locuim aici. La dormitor nu i-a convenit ca am luat mobila deschisa la culoare si apoi cand am pus o perdea care se potriveste imediat si-a schimbat parerea...vai ce frumos se imbina toate...
Nici eu n-am prea mult tupeu sa ma dau pe toate toboganele. M-am dat pe unul din ala incolacit din Aqua Magic (desi scria acolo, la inceput, sport extrem) si cand credeam ca-mi dau duhul am ajuns in apa...altadata nici ca mai ma dau. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:53 PM |
|