IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 435 436 437 438 439 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 18 2007, 11:39 AM
Post #4361

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Angel, o sa incerc si faza asta. Sa vedem ce-o iesi. Sa stii ca si mie mi-a trecut prin cap sa ma dau de doua ori pe zi. Bine ca mi-ai zis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Roxi, lu tata nu ii place mobila noastra. Cica parca e vestiarul de la ei de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 18 2007, 12:28 PM
Post #4362

Membru de Onoare

Member No.: 265

Ce fac gagicileeeeee? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hai sa va iau la rand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua tare nasol cu schimbatul locului si daca iar trebuie sa va mutati peste vreo 3 ani....da' macar incearca sa vezi partea frumoasa - va mutati cu totii, nu va desparte nimeni. Da' de fumat unde naibii o sa fumati? Iesiti afara?

Szi felicitari pentru propunerea alora de la banca! Eu cred ca la birou o sa fie dupa cum suna...si suna tare bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu poti si tu sa chemi o coafeza sa vina acasa la tine ca sa nu fi nevoita sa te trezesti de la 5?

Poke bafta la marea intalnire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si distractie placuta.

Sweet am niste amice care s-au intors de la Costinesti acum cateva zile. Ce au apucat sa-mi spuna e ca vremea a fost buna de plaja, ca nisipul ar fi mai curat ca cel din Mamaia (?) dar ca apa era foarte rece de nu puteai intra in ea.

Dr_wise am ras de m-au durut falcile la postarea ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu toate ca din interior cred ca se cam schimba treaba...

Forte distractie placuta, sa te bronzezi si pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 01:39 PM
Post #4363

Musafir

Szi, dar ce, trebuie sa-i placa lui tac'tu mobila ta? Ca poate si ai tai au niste mobiliar pe care nu ti l-ai pune tu in casa.

Am fost si-am vazut minunea de cladire, incaparea e foarte luminoasa si noi ne vom aranja misto, cu multe plante. Bucataria nici nu se poate numi bucatarie, dar am zis ca vom cumpara noi un frigider de-ala mare, americanesc, pe care-l vom posta in camera de pauza. La toaleta este numai un WC. Geamurile nu se pot deschide deoarece dau la strada principala si-i zgomot mare.
Problema principala e a fumatorilor, vom incerca sa facem din camera de pauza, care se poate inchide, camera de fumat (mai exista un loc unde se poate face pauza, cu mese, chiar frumusel). Om vedea.

+Quote Post
Cleo
post Jul 18 2007, 03:24 PM
Post #4364

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua, darling, apropo de fumoar asta inseamna ca-i un moment bun de lasat de fumat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Am lucrat la un moment dat intr-o cladire cu vreo 30 de etaje si le facusera fumatorilor o camera speciala ca sa nu mai coboare in strada de la atatea etaje. Am intrat si eu odata cu niste amici si-am crezut ca ma sufoc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Taiai fumul cu cutitul! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) brrr

Simci eu asta toamna mi-am luat inima-n dinti si-am fost la un salon de bronzaj. Merg cam la 3-4 saptamani 10 minute si am o culoare foarte frumoasa. au aparut si niste creme hidratante care-ti intretin glow-ul Dove, Nivea etc si care aplicate zilnic pastreaza o culoare superba. Daca nu-i prea tarziu incearca-le. Autobronantele sunt migaloase si au mirosul ala ciudat ...eu am renuntat

update la renovari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
baia mea nu mai e verde e alba. pfuuu

penelopa

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 18 2007, 03:48 PM
Post #4365

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Apai, si eu mergeam la solar in Bucuresti, dar aici nu prea am incredere...Asa ca am adoptat varianta home made. Insa cu slabe rezultate. Acum e prea tarziu, o sa vad cum arat in ziua nuntii si daca nu imi place fac baie si se duce si gata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua, cand m-am mutat de la PG, cu sala de mese, cafeterie, muzica, relaxare, etc la firma asta unde au o bucatarie de 1 pe 1 unde mananci din picioare pe chiuveta, nici microunde nici nimic, am crezut ca fac atac. Dar m-am obisnuit, nu mai dau pauzei de masa importanta de dinainte...

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 04:04 PM
Post #4366

Musafir

Noi nu suntem chiar atatia fumatori cati s-or fi adunat intr-o cladire cu 30 de etaje si la incaperea pe care-o avem acum geamul e deschis mai intotdeauna, chiar si iarna, nu te izbeste un zid de fum cand intri acolo.
Microunde avem noi si luam cu noi dincolo. Cica s-a facut cerere si de o masina de cafea noua ca asta automata pe care o detinem e cam veche si face din cand in cand pe nebuna.

Cleo, alba cu mobila verde? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 18 2007, 04:05 PM
Post #4367

Musafir

Szi, am vazut si eu bucataria de la PG (am fost o data in vizita la o prietena) si vreau sa-ti spun ca mi-a placut.
Cleo, succes cu renovatul. Aoleu, cand imi amintesc prin ce trebuie sa treci, ma ia durerea de cap.

+Quote Post
Cleo
post Jul 18 2007, 04:17 PM
Post #4368

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

merci roxi

kalua io vroiam cu mobila alba si peretii verzi (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) verdele ala de mar crud dar cumva nu merge cu albul faiantei so va fi o baie aaaaalba dar e maricica asa ca o sa vin cu niste decoratiuni in alte culori sa sparg monotonia si toata lumea va fi fericita.
In cladirea aia fiecare etaj avea fumoar doar ca aia au pauze la ore fixe si ca atare la 10 erau vreo 20 de insi pufaind in 15 mp (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar nici ventilatia cred ca nu functiona cum trebuie, prea era statut aerul. Anyway in locul ala puteai sa nu mai aprinzi tigara ci stateai si inspirai

Szim erau totusi bune autobronzantele de la L'oreal si Neutrogena nu se iau la prima baie, eu nu de-asta le-am lasat ci de miros

+Quote Post
jolie
post Jul 18 2007, 04:22 PM
Post #4369

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Curand sper sa va spun ca imi renovez si eu apartamentul MEU
Sper, si iar sper....

+Quote Post
fortelady
post Jul 18 2007, 04:26 PM
Post #4370

Musafir

tinem pumnii jolie!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 435 436 437 438 439 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 06:17 AM