![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu se pune. sefu tau e gay.
poate max (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fanta, bine ai facut, din cand in cand un shopping e bun pentru suflet. nu e bine cu lipsa mancarii ca tu esti slabuta, nu ditamai animalu' ca mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da' las ca pe caldurile astea, un fruct si o maslina sunt suficiente ca masa de seara. ar trebui sa ma duc si eu sa fac de mancare, dar inca imi e lene. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Pana la urma am tras un piure cu copane prajite si am mancat un mango...acu frec menta si ma gandesc ca ar fi bine totsui daca m-as culca macar intr-o seara inainte de 12...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fete dragi! A fost mare chef aseara-n bar si eu am lipsit; n-am avut loc de-al meu la calculator. Sunt fericita ca i-a trecut raceala si-i apt sa mergem la nunta.
In legatura cu petrecerea voastra, eu as fi ales un Cosmo. Am gustat o singura data si mi-a placut. Cum stai Szi cu pregatirile? Imi amintesc cu placere, ca pe mine m-au degrevat in ultima saptamana de atributii si le-am lasat pe sora-mea si maica-mea cu toate problemele. Doftoreasa are ceva trebi, dar a promis ca apare un pic mai tarziu in bar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata!
Azi am niste flip-flopsi de piele in picioare cu talpa cam rigida si ma cam impiedic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) IHAAAAAAA!!!!!
Vreau si eu din vodca aia, ca arata bineeeeee ambalajul, da' sa nu mi-o puna in pahar cu mana, ci cu ce are acoperit in poza...poate?! daca poate, al meu e!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) are careva curaj sa mi-l shuteasca?!..in cazul asta, kalua draga, ii poti pune centura de castitate lui nea' boss! Mammmaaaaa, ce-mi place cu voi! Szi, sa traiesti sa intineresti si sa ai parte de un sotz asa cum vor muschiuletzii tai! Si, sincer, as fi venit si la nunta! Ciao, ladies! A presto! PS: nu va atingeti de nenea care tine sticla de vodca, ca fac moarte de om! Mrrrrrr! Ah, ador sa incep weekendu' asa, cu voie buna si chef de sex! ...acu' ma uitai mai bine la barman...e copil, fratilor! nu poate sa-mi puna vodca in pahar nenea din Grey's Anatomy?.....tot cu....fara maini! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, pupa-l pe coada, pitrecerea si dezmatul au avut loc ieri, acum daca mai gaseti cateva picaturi in sticlele de vodca imprastiate pe jos.
Asa-ti trebuie, daca ai alte preocupari! Si nu mai veni sa ne spui ce-ai face sau ai fi facut, dupa razboi...stii tu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna fetelor.
Eu am alergat sa ii facem molifta la nasa in biserica, pentru ca a nascut de curand si sa poate sa naseasca. Si dupa aia nu mai scapam de ea si eu trebuia sa merg sa ii iau cadou. Am crezut ca innebunesc pana am reusit sa o trimit acasa. Am o nasa beton. La o saptamana dupa cezariana ea conduce masina fara nici o treaba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma cam doare capul de la caldura si alergatura. Si ma pregatesc sa bag o bere. Se pare ca vodka a fost cea mai ceruta aseara pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, mai ai de facut ceva azi? Ar trebui de bagi un reapus pana maine, si-asa te trezesti o data cu gainile si va trebui sa fii cea mai frumoasa, cea mai bine dispusa, nu mai spun ca vei avea parte de momente foarte emotionante, sa poti face fata cu brio nuntii.
Ia zi, ai emotii? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mey, ce Dne iarta-ma sa fac daca baietii mei(sot + fiu) zac pe PC pana noaptea tarziu, iar eu nu pot intra decat la matineu cand, oricum, e site-ul in "reparatiuni"??? Daca asa imi fuse scris, sa poftesc, sa salivez si sa nu ma aleg cu nimic?????
Altfel, sunt suflet curat de copil..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mai am niste alergaturi de facut. Sper sa reusesc(desi ma indoiesc) sa ma bag in pat mai devreme diseara. Emotii nu prea am. Ma duc sa ma bag la epilat si dupa aia la manichiura si pedichiura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 10:40 PM |
|