![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'neata girlies s-aveti un week-end grozav (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Simci adica MAINE este za big event?? uaaa ... casa de piatra! distractie placuta NEAPARAT! la mine trecura aproape 13 ani (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (shhht ca par o babeta si io cand colo-s gagica de gagica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) doftoreaso sa ne dai nr de pager sa te atentionam data viitoare ... ca vad ca esti cam agresiva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) EEeeeeei! la noi ploua de 2 zile....a fost o vara de 2 bani.... si cand e soare are culoarea toamnei ... brrr, tre' sa ma mut mai in sud |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Dr Wise, numai gandul ca ai fi venit tu tocmai din Cta sa ne vedem la nunta mea face cat o mine de cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si tot atatia prieteni care m-au lasat balta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca e prea cald prin toata Europa, 90% din e-mailurile pe care le-am primit azi a trebuit sa le trimit inapoi cu un text de genul "ce vrei sa-mi spui de fapt?" pentru ca lumea a scris numai tampenii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, aia nu fusera prieteni, crede-ma! Duca-se invartindu-se! Mai putine nume de memorat! Mai, am un chef de-o nunta, ceva de speriat! Sa tropai pana mi se tocesc calcaiele!!!! Pe mine deja m-a cuprins "aerul" de nunta si simt o bucurie extraordinara pentru minunea care ti se intampla tie maine! Sunt convinsa ca te vei simti minunat!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dac-ati sti ce chef am si eu sa dansez....de-abia astept sa ma intalnesc cu nebunele mele de colege si s-o punem maine de-un dans la nunta. Cred c-o sa fie super atmosfera.
Szi relaxaza-te astazi, ca maine trebuie sa fii spirt. Am vorbit ieri cu amica la nunta careia am fost sambata trecuta, si-mi spunea ca mirele a fost pierdut la nunta, a zis ca nu l-a recunoscut. Daca nu era ea intreaga la minte...nu stiu cum iesea evenimentul. Eu zic ca-l coplesise emotia. Si al meu era cam pe din-afara. Asa ca nu te baza pe mire, mireasa trebuie sa fie atenta la toate si va fi si in vizorul tuturor. Afiseaza un zambet permanent, sa te doara gura dupa nunta, dimineata, de la atata zambet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
are dreptate roxy cu zambetul sa nu zica lumea ca nu esti happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
doamne ce emotii o sa am la nunta mea dar o iau ceva tarie la bord ca altfel mi e frica ca nu ma descurc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-abia astept sa vad pozele de maine!
Szi, sa ai grija si sa nu te lasi tinuta mult pe-afara maine. Noua ne-a dat drumul seful cu juma' de ora mai devreme "ca-i pacat sa stam la birou pe-o vreme ca asta". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Szi, sa ai o zi minunata maine..eu imi amintesc cu placere de nunta mea..care nu a fost chiar de mult!!!! Incearca sa savurezi toate momentele....eu asta am incercat sa fac...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi, casa de piatra, distractie placuta... si incearca sa te odihnesti in noaptea asta
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
szi, muuuuuulta energie si calm!!! Casa de piatra, petrecere superba si nu ne uita cu pozele.....
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 03:25 PM |
|