IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 441 442 443 444 445 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cleo
post Jul 20 2007, 02:17 PM
Post #4421

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

'neata girlies s-aveti un week-end grozav (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Simci adica MAINE este za big event?? uaaa ... casa de piatra! distractie placuta NEAPARAT!
la mine trecura aproape 13 ani (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (shhht ca par o babeta si io cand colo-s gagica de gagica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

doftoreaso sa ne dai nr de pager sa te atentionam data viitoare ... ca vad ca esti cam agresiva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
EEeeeeei!

la noi ploua de 2 zile....a fost o vara de 2 bani.... si cand e soare are culoarea toamnei ... brrr, tre' sa ma mut mai in sud
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 20 2007, 02:18 PM
Post #4422

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Dr Wise, numai gandul ca ai fi venit tu tocmai din Cta sa ne vedem la nunta mea face cat o mine de cuvinte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si tot atatia prieteni care m-au lasat balta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 02:26 PM
Post #4423

Musafir

Cred ca e prea cald prin toata Europa, 90% din e-mailurile pe care le-am primit azi a trebuit sa le trimit inapoi cu un text de genul "ce vrei sa-mi spui de fapt?" pentru ca lumea a scris numai tampenii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 20 2007, 02:30 PM
Post #4424

Musafir

Szi, aia nu fusera prieteni, crede-ma! Duca-se invartindu-se! Mai putine nume de memorat! Mai, am un chef de-o nunta, ceva de speriat! Sa tropai pana mi se tocesc calcaiele!!!! Pe mine deja m-a cuprins "aerul" de nunta si simt o bucurie extraordinara pentru minunea care ti se intampla tie maine! Sunt convinsa ca te vei simti minunat!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 20 2007, 02:40 PM
Post #4425

Musafir

Dac-ati sti ce chef am si eu sa dansez....de-abia astept sa ma intalnesc cu nebunele mele de colege si s-o punem maine de-un dans la nunta. Cred c-o sa fie super atmosfera.
Szi relaxaza-te astazi, ca maine trebuie sa fii spirt.
Am vorbit ieri cu amica la nunta careia am fost sambata trecuta, si-mi spunea ca mirele a fost pierdut la nunta, a zis ca nu l-a recunoscut. Daca nu era ea intreaga la minte...nu stiu cum iesea evenimentul. Eu zic ca-l coplesise emotia. Si al meu era cam pe din-afara. Asa ca nu te baza pe mire, mireasa trebuie sa fie atenta la toate si va fi si in vizorul tuturor. Afiseaza un zambet permanent, sa te doara gura dupa nunta, dimineata, de la atata zambet. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jul 20 2007, 04:45 PM
Post #4426

Musafir

are dreptate roxy cu zambetul sa nu zica lumea ca nu esti happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
doamne ce emotii o sa am la nunta mea dar o iau ceva tarie la bord ca altfel mi e frica ca nu ma descurc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 04:58 PM
Post #4427

Musafir

De-abia astept sa vad pozele de maine!
Szi, sa ai grija si sa nu te lasi tinuta mult pe-afara maine.

Noua ne-a dat drumul seful cu juma' de ora mai devreme "ca-i pacat sa stam la birou pe-o vreme ca asta". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
jolie
post Jul 20 2007, 05:18 PM
Post #4428

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Szi, sa ai o zi minunata maine..eu imi amintesc cu placere de nunta mea..care nu a fost chiar de mult!!!! Incearca sa savurezi toate momentele....eu asta am incercat sa fac...

+Quote Post
fortelady
post Jul 20 2007, 05:44 PM
Post #4429

Musafir

szi, casa de piatra, distractie placuta... si incearca sa te odihnesti in noaptea asta

+Quote Post
geoo
post Jul 20 2007, 06:21 PM
Post #4430

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

szi, muuuuuulta energie si calm!!! Casa de piatra, petrecere superba si nu ne uita cu pozele.....
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 441 442 443 444 445 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th August 2025 - 03:25 PM