![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si de la mine, szi! Sa fii o mireasa stralucitoare, sa poti savura momentele importante si sa te distrezi la nunta ta!
Casa de piatra! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Casa de piatra Szi si iti doresc sa ai nunta la care ai visat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Haide mai Kalua, cum sa fie seful tau gay? Nu se poate asa ceva..
Szi, deja ma apuca pe mine emotiile cand ma gandesc ca te mariti maine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte de o supere petrecere si de multa multa iubire de acum pana peste 100 de ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine in cartier urla sirenele- iar o fi vreun incendiu/accident? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
la mine in cartier urla sirenele- iar o fi vreun incendiu/accident? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cu caldurile astea si soferii au luat-o razna....si incendiile izbucnesc usor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) offff de ar reveni la normal mai repede |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu-mi ziceti de dulce cand va spun acum ca la noi a plouat si s-a racorit. Asat in conditiile in care "canicula" de azi a insemnat vreo 33 de grade.
Am mancat bine si acum beau un ceai negru cu ghimbir cu mult lapte in el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cred ca trimit masculul feroce sa aduca un film. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fetelor, pentru ultima data domnisoara din mine va zice noapte buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am ajuns acum acasa si nu mai am multe: sa ma spal pe cap, sa calc, sa umflu baloane, sa tai tul si sa scriu cartonasele de pe mese (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu cred ca reusesc sa mai adorm in noaptea asta. De trezit ar trebui la 5 jumate, deci mai e un pic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si ca sa fie treaba treaba, eu si al meu ne-am certat ca chiorii azi. Ma duc sa ma apuc de treaba. Va pup, multumesc de urari si ne auzim...nu stiu cand.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi iti doresc ca ziua de maine sa fie una speciala si sa ti mearga numai bine asa cum ti ai planuit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
girls eu am auzit ca s ezice casa de rahat sa nu si bage nimeni nasul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
szi, cearta e normala.....stresul asta idiot!!!!! Pune mana si dormi ca ai sa pici la nunta ta! Lasa ca baloanele pot fi umflate si maine de catre altii...si cartonasele pot fi scrise de catre altcineva!!! NU lasa niste nimicuri sa strice niste lucruri mai importante! Delega si tu un membru al familiei ceva sa umfle baloane sau sa scrie biletele....si pune capushorul tau proaspat spalat pe perna!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bucur enorm pt tine si ABIA ASTEPT POZEEEEE! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu iti urez si bafta la interviu luni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 12:54 AM |
|