![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia asteptam bre duamno! Vrem detalii si povesti picante (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De bula, szi, m-am gindit ca nu le ai la tine, ma benoclai ca magaru la sofran...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Offf, ce rau imi pare. Si eu m-am benoclat dupa tine cand am iesit. Si si inainte. M-am gandiot ca tipa care se uita ca "magarul la sofran" si pare un pic ratacita pe acolo trebuie sa fi tu.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, Casa de Piatra (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...asteptam picanterii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Credeti-ma ca am, dar acum urmeaza partea a doua si trebuie sa plec. Va povestesc maine probabil. Sunt franta de oboseala. Iar talpile sunt numai durere.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eram imbracata intr-o fusta neagra si in partea de sus cu un top cu rosu, alb si negru... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca recunosti culorile, io eram magaru`!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari, Szi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ne spui si cum se simte domnul szimcsi acum, cap de familie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
no, Szim, felicitari inca o data si casa de piatra tot asa. Relaxeza-te de-acum ca-i gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
peste vreo saptamana doo te-asteptam s-apari cu sortul la bucatarie. Gata! de-acu ai intrat in randul gospodinelor ...kalua back me up! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kiiiiiiiiding sa fiti fericiti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Simooo casa de piatra!Scuze ca pana acum ti-am zis nimic,probabil trebuia sa-ti zic inainte de nunta ceva frumos dar am avut netu stricat cateva zile! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Asa ca iti urez acum sa fi fericita,iubita,rasfatata si cum vrei tu de sotul tau! Si cu timpul sa se rezolve toate si la munca si casa in renovari! Te pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th August 2025 - 04:08 AM |
|