IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 446 447 448 449 450 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 22 2007, 08:40 PM
Post #4471

Musafir

Szi, bafta la interviu, fa-i praf!
Si, vorba lui cleo, printre bidinele trebuie sa ne impartasesti meniurile pe care i le faci d-lui szimcsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 22 2007, 11:53 PM
Post #4472

Musafir

szi, felicitari si casa de piatra!

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 23 2007, 09:39 AM
Post #4473

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Dl Szimcsi se plange ca de la nunta dorm in orice moment liber pe care il prind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest, face bine.

Ma pregatesc sa ma duc la interviu. Va zic mai tarziu ce si cum.

Va pup si multumesc pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 23 2007, 09:45 AM
Post #4474

Musafir

Neata!
De-abia astept sa povestesti, szi!

Eu mi-am carat azi mancare de-acasa la serviciu, sa vedeti ce eleganta am fost cu un varf de ceapa verde iesindu-mi din geanta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 23 2007, 10:07 AM
Post #4475

Musafir

oooo asta e noul trend?
am facut si eu ochi, imi beau cafeaua si incerc sa ma trezesc, ma asteapta dulapurile si mochetele...

+Quote Post
angeldust
post Jul 23 2007, 10:43 AM
Post #4476

Musafir

Eu cred cu tarie ca am o rabdare fara limite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dupa ce am dormit cu chiu cu vai 3 ore azi noapte (si asta doar dupa un Sedocalm, ca simteam ca tampesc dc nu iau ceva sa dorm macar o ora), azi dimineata...ma trezesc, ma uit in oglinda, imi vine sa vomit cand vad cate kkturi mi-au rasarit pe fata peste noapte si ma pregatesc sa ma duc pana la farmacie sa mai iau cate o chestie care oricum nu ma ajuta cu nimic.
In fine...inainte sa plec, vad eu ca taica-miu e pe messenger :| (am uitat sa va spun, si-a bagat tata Internet si din ziua cu pricina eu nu am mai avut liniste). Il sun "Ce faci tata? Asa matinal pe mess?". El ca "Ce? Cum adica? Nici nu am calculatorul aprins".
Eu: "Pai esti online, te vad ca esti conectat adica".
El: "Cum adica?Asta ce inseamna?Nu inteleg"
Eu: "Lasa nu te stresa, probabil nu ai dat sign out si ai ramas agatat. Lasa ca te scot eu de pe mess" (ca ii stiu parola, ca doar eu i-am facut contul normal)

Buuun....ma duc in treaba mea, nu gasesc de cumparat ce cautam, transpir toata ma nervez, ma intorc acasa. Nu ajung bine, ma suna tata-miu nervos:
"Ce mi-ai facut la internet?Ca acu nu mai merge nimic!!!!"
Eu " Hooo! Nu mai urla, nu ti-am facut absolut nimic. Zi care e problema, cum nu iti mai merge?"
EL "Pai uite asa nu imi mai merge, de cand ai facut tu chestia aia ce ai facut-o mai devreme, nu stiu ce ai scos de pe acolo ca nu mi se mai conecteaza"
Eu : "Hahahaha hihihihi ce ma distrezi. Nu ti-am facut nimic mai omule. Iti merge internetul? nu cumva e picat?"
El "Cum nu ai facut nimic? Ca mergea si acu nu mai merge. Pune inapoi chestia aia ce ai scos-o de acolo"
Eu ...... explicatii cica tehnice ca pentru incepatori cum ca nu i-am scos si nu i=am furat nimic de pe comp sa nu ii mai mearga lui internetul.....
zic " Deschide o pagina, orice, google de exemplu. Merge? Se incarca?"
El "Da"
Eu "Hmmmm"
Eu "Si ce iti zice in pagina aia care se incarca?"
El "Nu stiu ceva "This page cannot nu stiu ce"
Eu "Pai vezi....asta e...ti-a picat internetul"
El "PAi cum?"
Eu "Pai nu stiu, da un telefon la aia de la care ai netul si spune-le ca ti-a picat"
El "Da nu poti sa pui inapoi chestia aia care ai scos-o? Ca inainte mergea, eu cred ca e de la aia"
Eu "Pentru numele Domnului, nu ti-am scos nimic! Da tu in schimb ma scoti din sarite! Da telefon la aia si apoi mai vorbim"

Peste 5 minute....
El "Am sunat la aia....cica taie nu stiu ce fibra"
Eu : ":D Cu alte probleme va mai putem ajuta? Multumesc. O zi buna in continuare"

+Quote Post
fortelady
post Jul 23 2007, 11:43 AM
Post #4477

Musafir

LOOL
sac, maica-mea stie sa sune la aia cu netu' cand pica.
si chiar sa le explice ca ea are chestii importante, e-mailuri de primit si raspuns (daaa poze cu tzoalele mele si a lu sora-mea...)
mi s-a bulit mess-ul, nu vrea sa incarce corect un display image. avataru'meeeuuuuu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si e asa frumos, bronzat...

+Quote Post
angeldust
post Jul 23 2007, 11:49 AM
Post #4478

Musafir

Yeahh nice avatarul forte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar il admiram. Si mie imi facea intr-o vreme figuri de genul cu pozele. Reinstaleaza-l ca dureaza nici 5 minute.

+Quote Post
fortelady
post Jul 23 2007, 11:52 AM
Post #4479

Musafir

eh. trebuia poza patrata. am rezolvat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 23 2007, 12:04 PM
Post #4480

Musafir

io tot nu ti-l vad...avataru..pe mess.
da, trebe poza patrata ca sa se vada toata imaginea. Io credeam ca nu iti incarca imaginea deloc, ca mie mi se mai intampla si asta.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 446 447 448 449 450 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th November 2025 - 11:29 PM