![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
curata cache-ul la YM
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Cache la mine asta e calea. stergi tot ce e in dir asta |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Azi nu am vrut sa ma duc la servici.....m-am trezit la 7 si ma gandeam sa sun sa anunt ca mi-e rau. Dar cum la mine, minciunile de obicei, devin adevar....m-am gandit ca mai bine ma duc la serv decat sa imi fie rau.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
du-te la munca Jolie daca aveti aer conditionat. doar ce s-a anuntat la Realitata TV ca de maine e cod rosu in Bucuresti, ilfov si inca 3 judete |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Azi nu am vrut sa ma duc la servici.....m-am trezit la 7 si ma gandeam sa sun sa anunt ca mi-e rau. Dar cum la mine, minciunile de obicei, devin adevar....m-am gandit ca mai bine ma duc la serv decat sa imi fie rau.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) jolie, asta-i tare rau!!!!! Ce usor te incurajezi!!!!!!!!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor si eu n-aveam nici un chef sa ma duc azi dupa serviciu, la meditatii...asa ca le-am amanat pentru joi. Dar eu, spre deosebire de Jolie, chiar ma simt rau, ca nu stiu cum de s-a intamplat sa se strice aerul conditionat la noi la firma. Acum si-a revenit, dar tot nu face fata. Azi mai aveam putin si simteam ca pic pe strada, desi mi-am luat si-un calciu cand am plecat de acasa.
Forte, super poza din avatar (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Vreau si eu, ca de cand cu slabitul, sunt cam in deficit. Va doresc o vara racoroasa! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
aveti grija de voi!
eu sunt acasa acuma, nu sufar de caldura (desi nu am aer conditionat...) am sunat-o pe maica-mea care-i bolnava de inima (tensiune) sa aiba grija de ea si sa se vitaminizeze/mineralizeze maine |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Pai sunt la servici, si imi merge si forumul....au dat refresh, si avem si aer conditionat..cheful ne cam lipseste.
Ce inseamna acest "cod rosu"? Roxanica, ai mare grija, eu am vazut fata care a lesinat in autobuz...nu e de joaca. Eu azi cred ca voi pleca cu taxiul.... |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc fetelor pentru ingrijorare, dar nu cad eu asa usor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O sa plec dupa 19.30 de la serviciu si vine sotul meu sa ma ia. In masina avem AC. Mai naspa e ca trebuie sa fac o situatie si nu prea am chef.
Eu nu ma urc din start in RATB pe vremurile astea ca sigur lesin. Circul numai cu metroul sau cu masina personala. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
'neata girlies
mi se face parul maciuca de ce se intampla cu clima la noi. E absolut terifiant ai mei vara stau la tara si au si-o gradina micuta si-o livada cu fel de fel de pomi, si-acu 3 saptamani cand au fost furtunile alea grozave, a dat cu grindina de n-a mai ramas o frunza pe nicaieri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) asta dupa ce cu vreo luna inainte au avut o mini tornada care le-a luat o bucata din acoperis iar cand au terminat sa-l repare a tras o grindina de l-a distrus pe tot (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) my god! roxi ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si eu!
Mai, stati calde pana deseara la 22:00, cand am voie sa ma ating de tastatura de acasa???? Plizzz! Si Diana, te rog mult, baga mentenanta aia nesuferita intre 4 si 5 am, cand oricum nu mai misca nimeni...cred....ieri era sa explodez de atatea info acumulate si nespuse! Acum uitai tot! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 11:07 AM |
|