![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am ce mententanta sa bag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-as baga mie la bibilica o mentenanta, insa nu vrea sa ia comanda. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e nu vrea. nu vrei tu
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie i-ar mi-a distrus grindina niste flori. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La noi te topesti pur si simpu... nici un norisor handicapat nu e pe cer.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
las ca bate alizeu' acuma aici. un vant d'ala uscat, ca in sahara.
|
|
|
![]()
|
|
Pai sa mai taiem ceva, o padure, fro tispe copaci, mai facem un mol, un bloc cu apartamente de 15 m2 si ferestre cit un caiet, sa iasa banu` , tataie... vai de capul nostru!
Punem pariu ca desi acuma toti urla ca e cald cind se racoreste o sa uite toti ca ar trebui sa reimpadurim?! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, ladies!
Domle, in sfarsit, am si eu parte dimineata de o sporovaiala cu voi! Nu stiu cine imi deoche PC de acasa, ca de joi sau vineri tot aparea "forum in mentenanta" si nu puteam sa va vaz! Cum va impacati cu caldurile astea insuportabile? Eu as taia-o la plaja si as vegeta toata ziua in apa! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatzaaaaaaaaaa
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!
forte, ai terminat cu camara? M-am tot gandit la voi dis-de-dimineata, la arsita pe care o aveti de indurat azi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am facut ieri cat de cat 2 camere. acum ma bag in ce e mai greu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
e foarte cald aici, dar inca (cel putin la mine) suportabil. e ciudat, daca stau degeaba mi se face cald, daca am ceva de facut nu imi dau seama.... am facut o cana maaare de limonada cu miere - e aur pe caldurile astea (da, de fapt voiam sa ma laud ca mi-am luat cana de limonada. si pahare. na, acum m-am laudat, ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 01:07 AM |
|