![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neataaaaaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce fac fetilii? Szi imi pare rau ca tocmai acum iti urez "casa de piatra" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum sper ca ai avut o petrecere minunata. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...am stomacul facut prastie...se pune la laude?!..si m-as lafai pe-o banca la umbra, in parc...as dormi precum aurolacii...ii invidiez astazi!
ps: si, ca sa fie treaba buna, de maine pana pe 13.08 merg singura la masa...adica traversez calea ferata alone! Cum ma sfatuiti sa ma imbrac? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sexy. o data treci calea ferata, singura (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
da-i incolo de cretini, fa-te ca nu-i vezi eu aproape am terminat pe aici |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
...am stomacul facut prastie...se pune la laude?!..si m-as lafai pe-o banca la umbra, in parc...as dormi precum aurolacii...ii invidiez astazi! ps: si, ca sa fie treaba buna, de maine pana pe 13.08 merg singura la masa...adica traversez calea ferata alone! Cum ma sfatuiti sa ma imbrac? imbraca-te in costum de jogging (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mananca branza proaspata si bea ceai de menta pusi |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa te vad doftoreaso, cat tupeu ai in tine...sa dai piept cu lumea de pe centura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tocmai a venit o colega sa ne spuna ca de mai mult de o ora e picat curentul in zona la mine (ea sta la casa) si ca i s-a dezghetat frigiderul, fi-sa care invata pentru licenta...nu mai poate, n-are nici calculator...deci e jale. Am sunat-o si eu acum pe-o vecina si-am aflat ca la noi e curent. Zicea colega ca numarul ala de la urgente s-a blocat de la atatea apeluri. Forte, tu faci curatenie pe vremurile astea? Eu de cand am venit de la masa, nu prea am mai facut cine stie ce treaba, dar nici nu ma mustra constiinta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unul dintre liferantii nostri in UK. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaa. mai exact, am reusit sa-mi invinetesc un ochi, am dat cu el de un raft de dulap.
arat beton cu o arcada de klingonian |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 08:25 PM |
|