![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu...pune-ti comprese reci. Te duci gata machiata in concediu.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor eu nu mai pot caldura ma face pe zi ce trece sa devin tot mai ametita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , as vrea sa vina o vijelie sa bata vantul tare sa ies afara si as sta ca nebuna in ploaie asta m ar face cea mai fericita in momentul de fata
sa fie tacamul complet azi am luat o lubenita de 7 kg mare sa ma racoresc sa mi ajunga si pe maine( de parca s ar termina pute piata a lubenite) , dar pana la mine acasa m au trecut toate sudorile eram si pe tocuri, chiar daca nu era departe de mers am simtit ca nu mai ajung cand am ajuns in fata usii ziceai ca vin de la sauna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu da Dzeu o ploaie cu spume deasupra sediului Co mele?????? Ce pacate am savarsit intr-o viata anterioara? Vreau si eu ce patira aia de la Zarlink!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) sa stau pe plaja si sa ma lafai la soare pana cand ma voi face [url="http://www.elady.ro/articole/Divertisment/Inima-de-tigan.html"]"inima de tigan"[/url]...si pana ce sediul Co va fi ok pt intoarcerea ratacitorilor...
De maine sa stiti ca trec la bluze sexy...poate ma iau la cafteala pestii de pe centura pt concurenta neloiala si stau acasa in concediu medical...si apar la stirile de la ora 17:00...si ma cauta Oprah sau Jay Leno...si devin vedeta in USA...ce ti-e cu caldurile astea, moncher, dau halucinatii, mai ales la office! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buun.. adica rau!
Nu am avut curent doo ore. Intii am crezut ca nu am curent; dupa ne-am dat seama ca numai prizele din biroul meu, hol si bucatarie nu au curent. Buun. Cautat in disperare electrician. Dat telefon TOTI prietenii (stresat inclusiv Szi!) Gasit una bucata electrician in pagini aurii. Chemat electrician, rezolvat problem. Intreb electrician: "e de la suprasolicitare? "- in priza aia am un pc, un fax si aerul. "Nu, pur si simplu siguranta respectiva (era de-aia cu buton, nu cu lita si patron) si-a trait traiul, si-a mincat malaiul. " Cost afacere: 100 lei noi. Bine ca merge acuma! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai traieste szi? Ca de la interviu n-a mai zis 'nica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Prezent! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Scuze, dar am alergat intr-una. La interviu nu am facut nimic, era alta teapa. Da-i naiba, ca o sa gasesc eu ceva pana la urma. La noapte plec la mare, azi am programat si hotelul si am rezervat si trenul ca nu plecam cu masina, ca are probleme. Si pentru ca ne-am trezit tarziu, nu am gasit locuri la trenul direct, trebuie sa schimbam in Bucuresti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ajung abia la 1 dupa amiaza in Neptun si de acolo in Olimp, unde am vorbit la hotel. Ma apucasem sa fac cronica nuntii, dar e mult de povestit si nu am timp. Daca nu reisesc azi, ramane pe duminica. Poze nu am inca, mai dureaza. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Petrecere frumoasa si s-o faceti lata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Azi am gasit un alt apartament. Sa imi tine-ti pumnii, poate rasare soarele si pe strada mea! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ti-i tin stransi de tot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mai inainte in bucatarie, unde avem gresie pe jos, ii zic fiica-mii sa iasa de acolo ca-i cu picioarele goale, "uite, tata are papuci, eu am papuci", in fine, ies cu ea de-acolo. Dupa vreo doua minute iese si domnul meu bodoganind pe romaneste "am papuci, am papuci" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da' sa nu credeti ca stia ce spunea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
@Joile: Si eu iti tin pumnii! Bfta multa!
@Kalua: (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Daca i-a placut omului cum suna, de ce nu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 10:38 AM |
|