IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 451 452 453 454 455 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
jolie
post Jul 25 2007, 07:46 AM
Post #4521

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Neata si multumesc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jul 25 2007, 08:17 AM
Post #4522

Musafir

neatzaaaa!
tin si eu pumnii!
mie mi s-a dezumflat ochiul. aseara aratam spectaculos, ca un ciclop (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
ma apuc de epilat, operatiune dureroasa care ia macar o ora doua. dupa aia o tulesc la birou....

+Quote Post
Ala80
post Jul 25 2007, 08:29 AM
Post #4523

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

aloooooooo!!!! ce cauti la birou? parca erai in concediu! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 25 2007, 08:32 AM
Post #4524

Musafir

pai am un proiect care trebe terminaaaat si o programare la salon care salon e laaanga birou.... nu da, ca m-a batut deja dumnezeu peste ochi

+Quote Post
Ala80
post Jul 25 2007, 08:34 AM
Post #4525

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

hai sa pup eu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ca sa treaca mai repede!

+Quote Post
roxanica10
post Jul 25 2007, 09:32 AM
Post #4526

Musafir

Neata! Szi, de-abia astept sa ne povestesti.
Kalua, al tau nu stie romana deloc?
La noi, francezii care sunt detasati pe aici, s-au apucat sa invete limba romana cu profesori, daca va vine sa credeti. E un tip care-i de 2 ani si ceva aici si care a inceput sa vorbeasca. E super funny cum vorbesc ei cu accent.
Jolie, multa bafta!
Forte, cat mai putin chin! Pe mine ma relaxeaza epilatul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , sa nu ziceti ca sunt sadica.
Hai sa va spun ce-am patit eu aseara: dormeam de ceva vreme si ma trezeste barbata-miu sa-mi dea mobilul, care suna. Imi apare numar necunoscut, am raspuns si cred c-am vorbit cu o tipa, care-mi zicea ceva de o nunta...parca la sfarsit i-am spus ca a gresit numarul. In fine, nu prea imi amintesc ce-am vorbit, ca eram cam adormita, dar mi l-am amintesc pe barbata-miu care ma tragea de limba dupa, sa ma intrebe despre ce-am vorbit. Eu muream de somn. Oricum, super strange, mi s-a sters din minte toata conversatia. Chiar daca fac un efort nu-mi amintesc. I-am zis ca de-acum incolo, daca mai suna telu sa raspunda el sau sa respinga apelul, ca mi se pare crima sa ma trezeasca pe mine.
Pupici si o zi minunata!

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jul 25 2007, 10:02 AM
Post #4527

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata!

Zi minunata pe naiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt intr-o dispozitie destul de proasta. Nu mai suport caldura asta.

+Quote Post
kalua
post Jul 25 2007, 11:27 AM
Post #4528

Musafir

In ziarul de azi au scris foarte pe scurt cum se termina Harry Potter and the Deathly Hallows. Si ca sa citeasca numai cine vrea neaparat, au scris invers. Am decupat bucatica din ziar si acum vin colegele mele pe rand la mine sa citeasca cu oglinda ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 25 2007, 11:29 AM
Post #4529

Musafir

am venit de la salon. ma ustura toata pielea.
n-a putut sa ma faca pe picioare, ca il am prea scurt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tre' sa ma chinui eu acasa sa-l iau

+Quote Post
angeldust
post Jul 25 2007, 12:41 PM
Post #4530

Musafir

Pai fa-te cu aparat dc ai si te tzin nervii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dc nu, tot lama ramane cea mai sanatoasa din punctul meu de vedere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chit ca tre sa ma defrisez tot la doua zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 451 452 453 454 455 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 07:36 PM