![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata si multumesc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatzaaaa!
tin si eu pumnii! mie mi s-a dezumflat ochiul. aseara aratam spectaculos, ca un ciclop (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ma apuc de epilat, operatiune dureroasa care ia macar o ora doua. dupa aia o tulesc la birou.... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
aloooooooo!!!! ce cauti la birou? parca erai in concediu! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai am un proiect care trebe terminaaaat si o programare la salon care salon e laaanga birou.... nu da, ca m-a batut deja dumnezeu peste ochi
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
hai sa pup eu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ca sa treaca mai repede!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Szi, de-abia astept sa ne povestesti.
Kalua, al tau nu stie romana deloc? La noi, francezii care sunt detasati pe aici, s-au apucat sa invete limba romana cu profesori, daca va vine sa credeti. E un tip care-i de 2 ani si ceva aici si care a inceput sa vorbeasca. E super funny cum vorbesc ei cu accent. Jolie, multa bafta! Forte, cat mai putin chin! Pe mine ma relaxeaza epilatul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , sa nu ziceti ca sunt sadica. Hai sa va spun ce-am patit eu aseara: dormeam de ceva vreme si ma trezeste barbata-miu sa-mi dea mobilul, care suna. Imi apare numar necunoscut, am raspuns si cred c-am vorbit cu o tipa, care-mi zicea ceva de o nunta...parca la sfarsit i-am spus ca a gresit numarul. In fine, nu prea imi amintesc ce-am vorbit, ca eram cam adormita, dar mi l-am amintesc pe barbata-miu care ma tragea de limba dupa, sa ma intrebe despre ce-am vorbit. Eu muream de somn. Oricum, super strange, mi s-a sters din minte toata conversatia. Chiar daca fac un efort nu-mi amintesc. I-am zis ca de-acum incolo, daca mai suna telu sa raspunda el sau sa respinga apelul, ca mi se pare crima sa ma trezeasca pe mine. Pupici si o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata!
Zi minunata pe naiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt intr-o dispozitie destul de proasta. Nu mai suport caldura asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In ziarul de azi au scris foarte pe scurt cum se termina Harry Potter and the Deathly Hallows. Si ca sa citeasca numai cine vrea neaparat, au scris invers. Am decupat bucatica din ziar si acum vin colegele mele pe rand la mine sa citeasca cu oglinda ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am venit de la salon. ma ustura toata pielea.
n-a putut sa ma faca pe picioare, ca il am prea scurt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) tre' sa ma chinui eu acasa sa-l iau |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai fa-te cu aparat dc ai si te tzin nervii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dc nu, tot lama ramane cea mai sanatoasa din punctul meu de vedere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chit ca tre sa ma defrisez tot la doua zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 07:36 PM |
|