IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 455 456 457 458 459 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 27 2007, 12:30 PM
Post #4561

Musafir

Azi e o zi de tot rahatul la mine! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De-abia astept sa ajung acasa!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jul 27 2007, 02:44 PM
Post #4562

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Jul 27 2007, 06:30 AM) *
Azi e o zi de tot rahatul la mine! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) De-abia astept sa ajung acasa!

kalua hai sa-ti cant un canticel sa te veselesc (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ("ciobanas cu trei sute de oi" will do? )

'neata girlies

apropo de harti si plimbari ... noi ne-am luat de anul trecut un GPS . E absolut fantastic sa calatoresti cu el. NU ai cum sa te ratacesti

ieri pe la 8 udam gradina cu gandul ca the Police (Sting adica) e in oras si la 8.45 cu bilete de la bisnitari in buzunar racneam "yeeaaah" la intrarea lui Sting pe scena ... talk about high speed (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... woow ce fain a fost! Voi stiati ca la "origine" e medic stomatog?

+Quote Post
roxanica10
post Jul 27 2007, 03:38 PM
Post #4563

Musafir

Si de la mine o (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pentru Kalua. Hai ca weekendul e aproape!
Da Cleo, GPS-ul e tare bun, ne-am descurcat de minune cu el in Ungaria si Slovacia, asta iarna.
Si zici ca-ti placu' Sting? Parca citisem pe undeva faza cu medicu'.

+Quote Post
Cleo
post Jul 27 2007, 04:07 PM
Post #4564

moderator

QUOTE(roxanica10 @ Jul 27 2007, 09:38 AM) *
Si zici ca-ti placu' Sting?

imi placuuuuuu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 27 2007, 04:42 PM
Post #4565

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Kalua ii ceri reteta de pizza ne-o dai si noua daca e asa delicioasa si eu sunt amatoare de pizza.
Multumesc.

+Quote Post
kalua
post Jul 27 2007, 05:18 PM
Post #4566

Musafir

Las' ca ne-am pierdut noi cu tot cu GPS, in Belgia sau Luxembourg: ne-a bagat pe niste drumuri de tara si la un moment dat i-a pierit piuitul, n-a mai vorbit cu noi ca nu-l mai ajunjea nea satelitul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai era si noapte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc ca domnul meu are un simt de orientare foarte dezvoltat si-a zis ca sa mergem inspre est.

cleo, ce misto! Eu una m-am cam babit, cand ma gandesc ca trebuie sa ma duc pana la concert si sa ma mai si intorc imi trece cheful si de Sting si de altii. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Ci pizza vecinei mele: am tot intrebat-o de reteta pe timpuri si a zis ca ea doar nu face pizza dupa reteta, sa vin odata cand o prepara si sa belesc ochii. Dar tot timpul intervenea ceva si n-am putut fi martora. Poate acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 27 2007, 07:52 PM
Post #4567

moderator

kalua "naravul" asta cu babitul e si la mine uneori valabil si-apoi tot eu imi zic sa fiu tinerica iar si-n cazul asta era si varianta "cine stie daca o sa mai am vreodata ocazia?"

de la noi pana la sala de concerte sunt cam 15 minute de mers insa la intors a fost jaaale... masini bara la bara cat vedeai cu ochii in toate directiile, cred ca era tot Montrealul pe strada ca altfel nu-mi explic bulevardele alea PLINE intr-o zi de joi dupa 11pm (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

noi fara GPS in New York am fi fost morti. s-a comportat impecabil

PS va scriu eu mai incolo reteta de pizza ... imi iese impecabil nu stiu de ce pare asa mare provocare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

misss stai pe recpetie ca vin acus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
jolie
post Jul 27 2007, 07:55 PM
Post #4568

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu maine muncesc..offf

+Quote Post
sushi
post Jul 27 2007, 08:01 PM
Post #4569

Musafir

QUOTE(jolie @ Jul 27 2007, 07:55 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu maine muncesc..offf

si io (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 27 2007, 08:05 PM
Post #4570

Musafir

jolie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si mie-mi iese o pizza foarte, foarte buna, dar in comparatie cu a Graziei e un rahat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Daca as sta si eu la un sfert de ora de locul cu concerte da, m-as duce negresit la muuuulte. Dar imi trebuie vreo ora cu mijloace de transport in comun si vreo 40 de minute cu masina si cu tremurat la gandul ca n-oi gasi loc de parcare.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 455 456 457 458 459 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2025 - 07:04 PM