![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
salut gagici!! Frumusica tipa.....am ochit-o si eu in clipul lui Justin; mare dreptate ai maat.....ajunge acel "Je ne sais qua" cu nitzica sexiciune si ne-am scos cu inca o monroe........acum de' no' pune nimeni pe vre-un post important la NASA!!!
je ma chinui cu-n nou mouse care se pare ca nu ma place mai mult decat il plac eu pe el!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Trebuie sa-mi fac si eu curaj si sa ma pun pe condus. Am carnet din 2000. Eu fusei o vrednicuta pana la aceasta ora, desi m-am trezit la 10: am pus programe la masina, am intins rufe, am dezghetat si sters frigiderul, am facut curatenie prin bucatarie. Acum m-apuc sa dau cu aspiratorul si sa sterg praful. Vreau sa-l trimit pe al meu sa cumpere niste legume; as vrea sa fac o ciorba de pui si niste snitele. Va pupic, ma duc la treaba! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io as face ceva de mancare ca nu mai am bani de mancat in oras (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu prea am idee ce, sa ase faca repede si sa nu fie complicat...hmmmm si sa nu fie cartofi prajiti ca m-am cam saturat de ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anjelule, omleta cu brinza, ardei, ceapa, ceva carnita (daca ai vreun reste de preparate prin casa) si salata de rosii.
Sau copane de pui cu salata. Roxi, esti o harnicuta. Eu nu stiu inca ce o sa fac de mincare. Si nici ce film o sa vad. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aia ce zici tu la mine se cheama "ghiveci" dar e fara carne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am niste piept de pui si niste paste penne, crezi ca daca le combin iese ceva mancabil? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
suna bineeee......
ca veni vorba de mancare....tre' sa-mi infig si eu nasul in frigider (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iese. anjelule, iese. Ai ceva legume in casa? ceapa? usturoi? vreo rosie-doua? poa` sa fie si nitel ofilite. nu e bai.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai ma duc acu jos sa iau....tu zi reteta pe cand ma intorc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tai mic o ceapa nu prea mare sau o dai pe razatoare, cureti s 2-3 catei de usturoi ii ciopirtesti si pe aia. Daca ai vreun ardei kapia il tai si pe ala fideluta; daca n-ai, sanatate, merge si fara.
Pui intr-o cratita putin ulei, bagi ceapa si usturoiul 2 minute acolo, pui copanele de pui, torini apa fierbinte peste ele, il lasi pe aragaz la foc mediu spre mic cu capacul pus, te duci din cind in cind sa verifici sa nu ramina fara apa de tot, cind e scazuta verifici carnea sa vezi daca e facuta bine si daca da, pui sare, piper, rosii, ceva verdeata daca ai. Fierbi pastele si le servesti cu puiul. Asta e tot. Greu, e?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Io as baga o mamaliguta in loc de paste. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 02:32 AM |
|