![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
S-a hotarat: CEA MAI PROASTA ZI DIN ultimii ani buni......... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Mda, imi bagai picioarele.....acum o sa trag o portie dubla de plans cu tacamul de sughituri aferent, apoi o sa trimit o reclamatie scrisa celui 'in charge of my f***ing life' si apoi imi bag 3 somnifere la bord si sper sa ma trezesc maine cu memoria stearsa!!!!!!!!!!!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am pus o tura de rufe la uscator (va zic eu pe topicu' celalalt ce si cum ca usuc primele tricouri la aparat si-s tare curioasa cum or iesi).
Si ma uit si eu acum daca unul dintre cele 3 filme la care vreau sa ma uit e disponibil, sa nu traversez strada de pomana. edit: lasa ca si mie imi placea sa mananc numai prin targ. Pana mi-am dat seama ce mananc acolo si ce-mi pot face eu (ca bani sa mananc numai in restaurante cu stele nema). Abia mai apoi a aparut si familia si atunci nu mai ai scapare. Daca-ti pasa cat de cat de sanatatea copilului. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Geoo....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Uite asta te-ar face sa zambesti putin?
(IMG:http://www.womensfunnyvideos.com/funny-pictures/bunny-mouse-kitty-puppy.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce zi obositoare....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am avut o zi liniara. infecta. Nu stiu de ce. O fi ceva in atmosfera.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor!
Angelu' felicitari! Uite asa incepe totul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Di, interesanta prima reteta pe care i-ai dat-o lui Angelu, aia cu pulpele in tigaie. O s-o incerc si eu, ca-i conforma. Kalua, chiar voiam sa te intreb cum merge uscatorul. Ieri, pan' la urma am facut decat snitelele in faina de naut, ciorba a ramas pentru azi; ca sa vedeti ca nu-s asa de vrednicuta. La mine nu ajunge AC-ul in bucatarie, asa ca atunci cand ma pun pe gatit, ma bag la sauna. Aseara fuseram cu sora-mea si prietenul ei in vizita la nasii mei. Are nasa-mea o bucatarie in care as sta tot timpul. E f mare si super utilata. Chiar ma uitam cum punea vasele in masina de spalat (ceva nou pentru mine) si am intrebat-o cat dureaza programul - 1 h 30 min; pai frate pana termina masina, eu am spalat 10 serii din alea. Dar e nice, ca ies de acolo gata uscate si lustruite. Tacamurile nu le baga, pentru ca nu le spala prea bine. Off...nu mai imi renevoz si eu bucataria o data, ca sa ma simt si eu in largul meu acolo; imi sta pe creier. Astazi mergem in vizita la ai mei si sper sa-l convinga pe al meu sa ne apucam de bucatarie in septembrie. Pupici! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
BG (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poza e absolut DULCE.... mi-a smuls un zambet kalua....buna pupaceala...... chiar daca nimic nu s-a schimbat, m-am hotarat sa adopt alta atitudine!!! neata fetelor.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 11:50 PM |
|