![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
saru mana ...eu sper sa prind caldura mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off, de ce e luni??!!! Nu putea fi vineri??? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Forte, multumesc pt indicatii. Maat, bunataturile alea exista cu adevarat? Ai gustat din toate? Nu se poateeee...salivez pe tastatura...zi-mi ca nu sunt reale... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
huh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
forte vaz ca ai fost la venetia....am fost si eu si am ramas cu un gust fooarte amar.... in afara de orasul propriu zis nimic nu mi a placut.mizerie mizerie mizerie (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la toate armatele de turisti, e normal sa fie mizerie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nici Parisul nu e mai breaz. da' venetia "la pas" e mai faina decat ceea ce ti se arata in locurile turistice. oameni normali, balcoane cu flori SUPERBE, barci care vand legume, fructe, peste.... |
|
|
![]()
|
|
si eu tot la picior am vazut o...
dar m au scarbit italienii. de exemplu viena,budapesta lacul balaton..eu fost exceptionale.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neataaaa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Bine ati revenit Forte si Poke!
Szi, cum a fost in luna de miere? Di, bine ca n-am vazut ieri prajiturile, ca poate faceam vreo prostie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Tu mai te tii de Monti? O saptamana usor digerabila va doresc! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi mai asteptam mult dupa amanuntele alea picante? Fomeie maritata ce esti! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 08:56 PM |
|