![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Atunci e nasol de tot.Am vazut cu fetita mea Veronica mai demult pe un post romanesc.Eu nu mai stiam de cand eram mica mi-a ramas doar imaginea Veronicai in cap si juca si el in film. Tare frumos.
De el chiar imi pare rau da poate cine stie o minune. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Imi pare rau pt Teoctist, imi pare rau si pt ce i se intampla lui Pittis, dar si mai rau imi pare cand vad ca trec anii si fiecare disparitie a cuiva drag imi puncteaza faptul ca si eu imbatranesc...f...! Of! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Doar daca vrei, imbatranesti, Dr Wise.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/61/96/23039661.jpg) Haideti la cafea, a inceput o noua zi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
`neata fietili!
buburuzo, pe unde ne-ai fost? Uite cine a mai venit sa bea cafeaua cu noi... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.thismakesmelaugh.com/Photos/Animals/large/Morning_Coffee_81.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
am fost in Delta, la pescuit, cica...
n-am prins decat vreo 2 bibani amarati in 10 zile (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
bubu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu fac bagaje pentru la maaaare oare cum o sa fie vremea....sper sa fie canicula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
azi chiar e racoare la mare...bate vantul
vreo 3 zile or sa fie cam la fel, asa zice prognoza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am vazut si eu... dar sper sa greseasca uoamenii aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 08:20 AM |
|