IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 471 472 473 474 475 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
geoo
post Jul 31 2007, 09:48 AM
Post #4721

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

poke......ce mai conteaza vremea.....esti la mareeeee po'a sa si ploua....tot fain e! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) HAVE FUN

neata fetele.....
vaaaaai BG...nasol ca nu am voie cafeina ca altfel.....sorbeam tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bubu.....i-ai prajit de ciuda?!
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jul 31 2007, 09:51 AM
Post #4722

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

geoo...cum ma bronzez eu pe ploaie?
cum ma balacesc daca e apa rece...?
bine...as avea si alte lucruri de facut...dar alea se pot face si acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pese:o sa mi iau botiseii din venetia dupa mine...sa se strambe lumea de ras cand m o vedea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jul 31 2007, 09:55 AM
Post #4723

Musafir

neatzaaaaa

+Quote Post
geoo
post Jul 31 2007, 10:01 AM
Post #4724

Membru de Onoare

ei ma poke......ce faci acasa ( (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) faci la mare pe ploaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deja uite cum zboara rutina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
si sa-mi spui si mie cum reactioneaza lumea la galoshi.......bine ca le faci tu rodajul prima...ca am si eu in plan o mare in galoshi albastri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 31 2007, 10:06 AM
Post #4725

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
Vroiai canicula Pokemon n-ai noroc, da stii cum e la mare acum ploua acum e frumos asa ca nu tre sa te ingrijezi prea tare.
Nici pt mine n-ar conta tot fain e la mare poate vezi curcubeul daca mai si ploua.
De obicei se potrivesc prognozele.

+Quote Post
Philia
post Jul 31 2007, 10:06 AM
Post #4726

V.I.P.

geoo...fetele care m au vazut cu ei...s acu cracanat de ras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
macar ai tai sunt o culoare mai cuminte dar rosul meu turbat atrage toti ochii....
cred ca o sa ii folosesc numa pentru dus la dus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

later:missn (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu tot mai sper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am vazut aseara ca totusi la amre decat miercuri au aratat ploi in rest era soare...
acus cum mi o fi norocu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
baie oricum fac si de o avea apa -20 de grade iar afara ar fi viscol mai ceva ca la polul nord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Jul 31 2007, 10:23 AM
Post #4727

Membru de Onoare

QUOTE(pokemon @ Jul 31 2007, 11:06 AM) *
geoo...fetele care m au vazut cu ei...s acu cracanat de ras (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
macar ai tai sunt o culoare mai cuminte dar rosul meu turbat atrage toti ochii....
cred ca o sa ii folosesc numa pentru dus la dus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

beyyy....sunt prea tari si EXTREM de comozi sa-i folosesti DOAR in dus (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) la mare o sa faci furori.....crede-ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 31 2007, 10:35 AM
Post #4728

V.I.P.

si mie mi plac ca sunt comozi...
sa vad daca o sa am si curaj sa ies cu ei afara....
deocamdata ii port doar in casa,pe post de papuci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 31 2007, 10:36 AM
Post #4729

Musafir

Neata fetelor! Si mie-mi pare rau pentru Patriarh; am plans si eu aseara un pic. Colegele mele chiar vorbeau de curand de Pitis, c-au fost la un spectacol de folk la Tinerimea romana si tare bine s-au mai simtit; ar fi o mare pierdere.
Bubu, ai rezistat 10 zile in Delta? Cred c-a fost super.
Vacanta placuta Pokemon!
Mult succes Geoo!
Va pupic si ma bag la trebi; azi am ajuns mai tarziu c-am fost sa-mi recolteze sange...si ca o isteata ce sunt n-am baut apa inainte (ca asa stiam eu ca se procedeaza) si muream de sete pe holuri pe la dispensar, unde era plin de pensionari. Da Doamne sa fiu sanatoasa si sa nu fie nevoie sa merg pe la doctori, ca ma termina cozile!

+Quote Post
dr_wise
post Jul 31 2007, 11:37 AM
Post #4730

Musafir

Hai ca-mi veni starea de bine la loc!
Gagici, vremea e super la mare, azi dim era racoare, in sensul ca termometrul arata doar 27gr C...rece, nu?...dar e cer senin si nici urma de nori!
Apa-i calda...cel putin asa era samb si dum, limpede si cu valuri mititele...capisci?
Eu o tai la pescuit in weekend, pe Dunare...sper sa fiu mai norocoasa decat poke. Daca nu, tot trag o poza a la Rex Hunter, cu un somn de 10kg...daca-i de gasit la pescarii autohtoni.
...adica pupam peste pe bot, in poza....

+Quote Post

2207 Pages V  « < 471 472 473 474 475 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th July 2025 - 12:26 PM