![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata....
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctoreso, fir intins!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
doctoreasso (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) poke n a fost la epscuit....poke vine la mare in noaptea asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tine doamne vremea asa! am terminat de spalat,facut bagaje,epilat 5 metri de piele.....mai am numa unghiile de aranjat.... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
fir intins.....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poke....mishto....5 metri....bine ca ai de unde (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
hey, girls! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am fost si eu plecata la mare si acum ma chinuiam sa citesc ce am pierdut pe aici intre timp! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
geo, ce etapa noua? oricum, bafta multa!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) poke, vreau si eu 5 metri de piele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) distractie placuta la mare! ahh..si nu am apucat sa te felicit si eu pt intrarea la facultate! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) unde o sa stai, la camin? angel, ce bronzata esti! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) efectul autobronzantului sau in mod natural? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
welcome back SWEET......missed u (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si sarumana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scuze pt confuzenii! Sunt capiata de munca si inca n-am terminat nici juma' din cat aveam de lucru!
Merci pt urari! oricum o sa trag o poza bot in bot cu pestele cel mare de pe Dunare, numa' sa-l gasesc....daca nu, il luam congelat de la Carrefour si-l pupam cand ii frec frigurile galbene. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctoresooo nu se zice "il luam conjelat" se zice "il prindem la foshnitoare" (aluzie la foshgaitu banilor)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel, ce bronzata esti! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) efectul autobronzantului sau in mod natural? iti spun doar tie secretul dar sa nu mai spui la nimeni da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) e efectul fondului de ten + al photoshopului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
angel, lasa photoshop-ul in pace, oricum esti frumoasa, io m-as marita cu tine oricand, de-as fi hombre (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
nu stiu masculii astia care se intersecteaza cu tine ce pierd... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:26 PM |
|