![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io daca as fi hombre as avea o problema maaaaaaaaaaare: nu as sti pe cine sa aleg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Io daca as fi hombre as avea o problema maaaaaaaaaaare: nu as sti pe cine sa aleg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) daca e sa o luam pe dos.....io nu spun ce as face daca as fi hombre (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) seara buna....SI E BUNA ca e racoare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) ma duc la culcare...am terminat cu contabilitatea si pe luna asta!!!! HATE IT!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata, ce ploua afara...dar ma bucur...nu mai vreau calduri de 45 grade..nu mai vreau.
Azi am o zi grea..uff Va pup |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. E frumos ca ploua in sfarsit, dar pe mine ma trage la un somn... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am coborat pana jos sa imi iau tigari si a trebuit sa imi iau bluza pe mine ca muream de frig (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si eu prefer de 1000 de ori cum e acum decat caldurile alea imposibile, dar tot nu mi se par normale diferentele astea de temp de la o zi la alta
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am obisnuit aici cu asta: azi 30, maine 15 sau mai putin grade. Corpului totusi nu-i place fataiala asta deloc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
jolie, bafta, sa faci fata cu brio zilei de azi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
neaaaata
si la mine sunt cam 19 grade si e noros rau....sigur o sa ploua! Oricum e bestial ca azi aveam de vopsit si trebaluit si daca era si cald cred ca lesinam pe acolo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu azi am preferat sa dorm pana la 8 pe ploaie, chair daca am intarziat la serviciu. A fost un somn atat de dulce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mama Geoo, tu esti cu contabilitatea la zi? Super tare. Iti tin pumnii Jolie! Spor la trebi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:26 AM |
|