![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io ma bucur ca a plouat. La Craiova a inceput sa ploua pe la 5 si-un sfert azi dimineata si se facuse asa de frig ca am pus paturile pe noi. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Dar de la 30 si ceva de grad ela 20.... mare diferenta d ela o zi la alta...dezagregare, destertizare scrie pe noi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi sunt chiar sub 20. Bine ca mi-am luat un pulloveras pe deasupra. Mai nasol e ca de la slabirile mele, n-am o pereche de pantaloni lungi, si daca se face frig, sa vedem ce voi purta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si la noi ploua si e racoare I feeel gooooood.
Jolie bafta. Nu-i bai ca ai intarziat Roxanica pt un somn dulce chiar ca merita. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
erau 15 de dimineata cand am venit eu.,
si ploua. rau. dragii mei vecini au pus tomberoanele de gunoi in spatele masinii mele. ca nu stiau ca vreau sa plec. si m-am distrat mutandu-le de dimineata... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Off, forte..nasol cu tomberoanele!
Multumesc fetelor...aproape ca trece ziua...mi-am facut o tona de nervi! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am murit de frig...dar ce bine este! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of, of, lumea e cu gandul in concediu si face numai boacane. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai e mult pana la concediu?
Eu mai trebuie sa astept pana-n octombrie...offf.. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
geo, dar tot nu mi-ai spus in ce consta noua etapa..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) missed u too.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
angel, promit ca nu mai spun la nimeni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sunt un mormant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mie mi-a facut o pofta de somn vremea asta..nu ma mai satur dormind, nu prea imi place starea asta a mea de amorteala! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe mine m-a apucat cascatul. Mi-i somn de lesin.
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 04:45 AM |