![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va pup si eu in fuga! Astazi sunt pusa pe treaba!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neatza fetili!!! am ochii umflati si un obraz botit .....
forte....sarumana! Planuri nu sunt ca daca gandesc per ansamblu da cu virgura si ma apuca plansul sau panica......iau fiecare zi cum vine si fac ce pot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BG nu am voie sa beau cafea pt ca am pulsul foarte ridicat si deja duminica noaptea am facut prostia de a bea un frappe si am intrat in soc cardiac! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sperietura a fost atat de mare incat m-am asigurat ca nu mai pun strop de cafeina pe limba cat voi trai! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata, frumoaselor!
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) geoo dear, cu red bull prindeai aripi!!!! vorba reclamei....domle, bea si tu ness decofeinizat. Fiu-meu are aceleasi probleme cu tot ce contine cofeina, cum bea o gura de cola, cum il doare capul ingrozitor...care o fi explicatia?! Ce mai faceti, cu ce va mai laudati? Eu fusei aglomerata rau de tot in ultimele doua sapt, hardul e supervirusat pt urmatoarele 2, simt nevoia sa ma relaxez...asa ca pana o tai la pescuit (maine seara), cred ca voi baga un shopping intensiv in seara asta, sa-mi incarc bateriile...iam iam! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi avem la serviciu sala. Si acolo s-a busit o teava cu apa saptamana trecuta, belea mare. Acum aia trebuie sa ofere oamenilor program de activitate inafara incaperilor deteriorate, au jogging, nordic walking, mountin biking si mai stiu eu ce.
Iar azi vine un e-mail ca vor sa ofere si inot. Inainte de masa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Le-am scris ca-s foarte interesata, dar de obicei inainte de masa am o treaba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai am iesit dintr-un oracle cat casa de tampit.
frateeee astia cand fac serverele astea cre ca le fac pentru NASA.... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa acopere toate posibilitatile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Mare si stufos.
Mai au niste preteni la Microsoft care cunosc in detaliu ce inseamna stufos, cand e vorba de explicatii:-) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
astea nu-s stufoase. sunt imposibil de inteles.
iar solutiile propuse pe site la ei sunt de-a dreptul tembele (pana am dat de una pe bune): setati nush ce permisiune, dupa aia salvati, dupa aia faceti undo si iar salvati. de fapt dupa 6 ore de cautat am dat peste asta - intai imi zic ce trebuia instalat si la jumatea instalarii "da vedeti ca trebuia sa aveti instalat si patchu nushcare, da?" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asta cu patch-urile e beton, mai pateam si noi la munca aveam niste aplicatii pe bde admin si daca nu instalai nu stiu ce patch-uri si mai trebuia ceva nu mai stiu ce ca trecura 4 ani, nu mergea nici un program.
Research pana nu mai poti si apoi poate vezi ca tre s-o iei de la capat.Las ca apoi vine experienta devii master of ceremony.Da e nasol cand cauti ceva si ti se dau explicatii aiurea.Probabil ca nici in capul celor ce dau explicatii procedura nu-i clara si de acolo vine balamucul. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nush. da cand am citit "checkuiti si voi acolo si acolo, salvati si dupa aia decheckuiti" am zis ca o sa pic de pe scaun
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Slava Domnului ca n-am de-a face cu de-astea! Eu ma duc sa-mi vizitez noii vecini vechi, italienii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 04:59 PM |
|