![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stii ce distractie pierzi
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cateodata chiar ca e distractie e si frumos, da cateodata te apuca si nervii.A trecut ceva vreme acum vreau ceva mai lejer avand in vedere copilul da inca nu-mi gasesc.Vorba sotului meu tu nu vrei sa te duci la servici, n-as putea sa-l contrazic prea tare da tre sa ma duc la un mom dat.
Bafta forte. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls azi am ascultat o mel de a lui Proconsul e noua habar n am cum ii zice, dar e de pe albumul nou cine stie de und es al iau de pe net plsssssssssssssss e super asa de mult mi a placut (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stii ce distractie pierzi Las' ca am eu altele, mai putin de IT, dar tot de-mi vine sa-mi smulg parul din cap. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
io am impresia ca's nitel drogata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am stat toata ziua cu narile infipte in vopseluri si ma simt happy acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
macar vad si eu ca prinde forma si parca imi gasesc curaj sa continui...si cum toate vin in acelasi timp......nu ajunge ca nu-mi vad ochii de treaba ca s-a gasit sa-mi pice si macaraua la usa soferului (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) !!! Mda....acum am geamu' lipit cu scotch de usa.....(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) noapte buna |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai....dupa cum spuneam, niciodata sa nu spui niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu imi imaginam ca as putea in veci sa ma trezesc la ora 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar se face ca nu stiu prin ce minune aseara pe la 10 m-am pus cica in pat sa ma uit la un film...si the next thing I remember e ca am visat ceva, m-am trezit toata agitata si era 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
girls azi am ascultat o mel de a lui Proconsul e noua habar n am cum ii zice, dar e de pe albumul nou cine stie de und es al iau de pe net plsssssssssssssss e super asa de mult mi a placut (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Am ascultat-o si eu intamplator, in premiera, intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu...mi-a placut tare mult! Domle, cine l-o fi inspirat pr Mr Bodo?...ca repede ii veni inspiratia, dupa divort! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...scuze! Buon giorno a tutte belissime! (o fi corect gramatical?) Baiiiiiiiiii plec la pescuit astazi!!!!!! Sunt happy rau de rau!!!! Cred ca toate muraturile de la servici mi se vor parea jamesibonzi today! Parol! O sa incerc sa nu-i injur...pe toti odata...pe rand doar, sa incapa in generic! Ciao! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Distractie la pescuit!
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata!
Anjelu', ti-ai semnat condamnarea la munca silnica (contract de munca)? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am semnat nimic inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana luni mai am timp sa ma razgandesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deocamdata am fost pe la doftor dupa fisa medicala si numa bine am luat soc cand am aflat ca am 48 de kile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si am mai avut tot felu de stresuri ca nu pot sa imi scot nici o adeverinta de la scoli pana pe 4 sept ca toate cucuoanele de la secretariat si-au luat vancanta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 06:38 AM |
|