IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 477 478 479 480 481 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Aug 2 2007, 10:39 PM
Post #4781

Musafir

nu stii ce distractie pierzi
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 2 2007, 10:46 PM
Post #4782

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cateodata chiar ca e distractie e si frumos, da cateodata te apuca si nervii.A trecut ceva vreme acum vreau ceva mai lejer avand in vedere copilul da inca nu-mi gasesc.Vorba sotului meu tu nu vrei sa te duci la servici, n-as putea sa-l contrazic prea tare da tre sa ma duc la un mom dat.
Bafta forte.

+Quote Post
divi2007
post Aug 2 2007, 10:46 PM
Post #4783

Musafir

girls azi am ascultat o mel de a lui Proconsul e noua habar n am cum ii zice, dar e de pe albumul nou cine stie de und es al iau de pe net plsssssssssssssss e super asa de mult mi a placut (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 2 2007, 10:54 PM
Post #4784

Musafir

QUOTE(fortelady @ Aug 2 2007, 10:39 PM) *
nu stii ce distractie pierzi

Las' ca am eu altele, mai putin de IT, dar tot de-mi vine sa-mi smulg parul din cap. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 3 2007, 02:17 AM
Post #4785

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

io am impresia ca's nitel drogata! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) am stat toata ziua cu narile infipte in vopseluri si ma simt happy acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
macar vad si eu ca prinde forma si parca imi gasesc curaj sa continui...si cum toate vin in acelasi timp......nu ajunge ca nu-mi vad ochii de treaba ca s-a gasit sa-mi pice si macaraua la usa soferului (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) !!! Mda....acum am geamu' lipit cu scotch de usa.....(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

noapte buna

+Quote Post
angeldust
post Aug 3 2007, 04:26 AM
Post #4786

Musafir

Bai....dupa cum spuneam, niciodata sa nu spui niciodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu imi imaginam ca as putea in veci sa ma trezesc la ora 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar se face ca nu stiu prin ce minune aseara pe la 10 m-am pus cica in pat sa ma uit la un film...si the next thing I remember e ca am visat ceva, m-am trezit toata agitata si era 5 dimineata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 3 2007, 07:33 AM
Post #4787

Musafir

QUOTE(divi2007 @ Aug 2 2007, 11:46 PM) *
girls azi am ascultat o mel de a lui Proconsul e noua habar n am cum ii zice, dar e de pe albumul nou cine stie de und es al iau de pe net plsssssssssssssss e super asa de mult mi a placut (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Am ascultat-o si eu intamplator, in premiera, intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu...mi-a placut tare mult! Domle, cine l-o fi inspirat pr Mr Bodo?...ca repede ii veni inspiratia, dupa divort! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
...scuze! Buon giorno a tutte belissime! (o fi corect gramatical?)
Baiiiiiiiiii plec la pescuit astazi!!!!!! Sunt happy rau de rau!!!! Cred ca toate muraturile de la servici mi se vor parea jamesibonzi today! Parol! O sa incerc sa nu-i injur...pe toti odata...pe rand doar, sa incapa in generic!
Ciao!

+Quote Post
jolie
post Aug 3 2007, 07:52 AM
Post #4788

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Distractie la pescuit!
Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 3 2007, 08:58 AM
Post #4789

Musafir

'neata!
Anjelu', ti-ai semnat condamnarea la munca silnica (contract de munca)?

+Quote Post
angeldust
post Aug 3 2007, 09:01 AM
Post #4790

Musafir

N-am semnat nimic inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana luni mai am timp sa ma razgandesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Deocamdata am fost pe la doftor dupa fisa medicala si numa bine am luat soc cand am aflat ca am 48 de kile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si am mai avut tot felu de stresuri ca nu pot sa imi scot nici o adeverinta de la scoli pana pe 4 sept ca toate cucuoanele de la secretariat si-au luat vancanta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 477 478 479 480 481 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 06:38 AM