IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 479 480 481 482 483 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Aug 3 2007, 11:45 AM
Post #4801

Musafir

pai mi-a facut mai control oftalmologic...cica (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
stiu ca oricum stau mult la comp, dar daca vad bine si nu ma dor/ustura/manca ochii parca nu mi-as face lentile sau ochelari doar asa preventiv
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Aug 3 2007, 11:54 AM
Post #4802

Musafir

pai nu te obliga nimeni.
nu te mai duce atata la doctori ca cine stie ce-ti mai descopera aia, si ajung la concluzia ca mai bine stai acasa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 3 2007, 11:58 AM
Post #4803

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Geoo aiurea treaba cu tensiunea...vezi si tu sa nu te enervezi din orice ca vad ca esti cam incercata in perioada asta...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Anjel ia intreaba tu pe la astia cu ochelari daca nu cumva au din aia de pus numai la calculator...un fel de protectie din asta si ii pui doar cand stai in fata computerului si in rest ii scoti.

+Quote Post
geoo
post Aug 3 2007, 12:00 PM
Post #4804

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

va pup si las fetelor...ma duc la jug!

+Quote Post
justine
post Aug 3 2007, 12:30 PM
Post #4805

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 1,971

QUOTE(angeldust @ Aug 3 2007, 12:21 PM) *
lentile de protectie? exista asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mi le pun si mi le dau jos de fiecare data cand stau la comp?

da. eu folosesc de vreo 2 ani niste ochelari speciali, anti-reflex, cand stau la calculator si doar dupa ce i-am cumparat am scapat de ochii inrositi si iritati pe care ii aveam.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 3 2007, 01:15 PM
Post #4806

Musafir

Hai mai algelule, da-i incolo de dr, ca sa folosim un eufemism!!!!(btw, fiu-meu vrea sa devina dr..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Mai bine trage un somn bun, un sex sa crape peretii de urlete, o mancare care-ti merge la inima si un vin bun si s-au rezolvat toate "naturist"! Pai nu? Pai da! Pai vezi?
Merci fetelor pt urari! Sa stiti ca sunt pescar...cum se zice la ortodoxi?...practicant!...nu-mi place sa casc gura la alti, doar sa prestez directly! sa simt pestele in carlig! Numa' ca mi-e scarba sa pun mana pe rame, de bucatit rama nici nu mai discut! Cahhh! Culmea e ca am un succes nebun in randul pestilor, trag astia la mine ca musca la....spre deosebire de sotul meu care-i mult mai dotat tehnic (a se duce cu gandul la mulinete & lansete, nu la alte alea), in schimb nu prinde nimic! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si se perpeleste de invidie! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Problema mare ar fi urmatoarea: restul pescarilor din gasca au de gand sa fie maine dimineata la ora 04:00 a.m. pe balta deja si aici intram intr-o serioasa contradictie...deoarece eu nu pot functiona la ora aia nici daca-mi pun 100 cipuri pe tot corpul! Sa vaz cum ma fofilez...daca n-o fi departe de locul unde suntem cazati, le dau "time out" pana la 8 - 9 dim, cand apar eu si rad tot ce inoata in Dunare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
fortelady
post Aug 3 2007, 01:21 PM
Post #4807

Musafir

sor-mea le taia cu un cutter. la inceput nici ea nu voia sa puna mana pe scarbosenii, dupa 5 zile in delta le rupea cu unghia. acuma e plecata.... in delta, la pescuit (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

vezi partea misto: daca la 4 esti treaza, la 8 deja poti bea bere (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) ca esti deja treaza de 4 ore
pestele trage cel mai bine pana pe la 7:30-8, dupa aia sta cuminte

+Quote Post
roxanica10
post Aug 3 2007, 01:28 PM
Post #4808

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) chiar m-ai distrat doftoreaso. Nu stiam ca le ai si cu pescuitul. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Si sora-mea si prietenul sunt impatimiti, iar socra-miu este si mai si. In fiecare weekend, cand e sezonu', cred ca se indeletniceste cu astfel de ocupatii, dar e naspa ca in State dupa ce prinzi, trebuie sa-l arunci inapoi in balta, ca asa-i sportiv. Am vazut un filmulet din asta trimis de el si desi-l durea sufletul a aruncat pestele inapoi si ceilalti din jur au inceput sa bata din palme (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
dr_wise
post Aug 3 2007, 01:32 PM
Post #4809

Musafir

mai forte, nu-ti spusei ca nu beau bere, ca-i prostitutie! ori vin, ori apa plata cu lamaie! in schimb amore mio considera berea aliment, chiar medicament...si ceilalti din gashca la fel, asa ca vor eructa (sa vorbim elevat!) si vor mirosii care mai de care! cahhhh! nu-mi mai aminti!

+Quote Post
fortelady
post Aug 3 2007, 01:39 PM
Post #4810

Musafir

uatever. vin, gin, vizichi, palinka... alcool sa fie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 479 480 481 482 483 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 08:01 AM