IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 480 481 482 483 484 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Aug 3 2007, 01:48 PM
Post #4811

Musafir

Ochelari de protectie stiu ca exista, din aia imi si trebuie, dar ma intrebam dc exista lentile de contact pt protectie....un fel de prezervative pt ochi noah (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Doftoreaso zi-mi si mie secretu cum faci de trag Pestii la tine. Sau mai bine zis cum ii faci sa ramana in undita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca eu tot timpul scap Pestele printre degete taman cand credeam ca a pus botul la momeala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Aug 3 2007, 02:23 PM
Post #4812

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anu' trecut trageau la Paco Rabane/ Ultraviolet Summer Edition...anu' asta verificam daca trag la CK- One Summer... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pe langa mirosul de bere, sunt zana maselutza!..anyway, le plac aromele fresh! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
...plus sarmul meu inconfundabil si vocea mea suava...... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ..ca doar sunt rac, am eu un vino-ncoace special pt ei!

+Quote Post
divi2007
post Aug 3 2007, 05:03 PM
Post #4813

Musafir

QUOTE(misssn7 @ Aug 3 2007, 11:38 AM) *
Au site proconsul www.proconsul.com.ro unde poti asculta melodiile lor da nu stiu daca e si cea noua.Oricum sunt meseriasi cei de la Proconsul.Cu inspiratia nu conteaza conteaza produsul final care e bun de fiec data la ei.Doar ca sunt sample-uri de melodii nu sunt intregi.Eu cred ca o sa-mi cumpar cd-ul ca oricum sunt fan.
Geo ia-o mai usurel cu vopsitul sa nu dai pe spate :-) de la atatia vapori.Da stiu ca ai spor.
Have fun la pescuit Dr.Wise.

mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

eu nu am rabdare la stat la pescuit chiar daca sunt peste ca si ei, nu ma asculta sa vina la carlig (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 3 2007, 05:57 PM
Post #4814

Musafir

Ati auzit de inundatiile din India? Nemtii astia nica nu zic despre asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 3 2007, 06:07 PM
Post #4815

Musafir

Eu am vazut ceva fugitiv la tv. Pai e ceva normal la ei, ca-i sezonul musonic.

+Quote Post
kalua
post Aug 3 2007, 06:15 PM
Post #4816

Musafir

Nu-i normal deloc, inundatii ca acum n-au avut niciodata. Niciodata.

+Quote Post
Cleo
post Aug 3 2007, 06:40 PM
Post #4817

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

doftoreaso distractie placuta sa manaci peshte cu gandul la mine pretz de 2 minute ...ca pe cand te laudai cu ciresele si te-am rugat frumos (de 2 ori) sa manaci si pt mine un pumn, m-ai tratat cu indiferenta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

io am o intamplare cu pescari ce dateaza din vremuri pierdute-n negura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...aveam vreo 6 ani si eram la Olimp cu familia, veri catel purcel si-i vedeam pe oamenii aia zlnic pe dig cum pescuiesc si mai ales cum pleaca cu sacosele pline si-mi veni si mie cheful ... si-am rugat adultii sa-mi faca si mie o unditzica.
Zis si facut. O nuielusa, atza si un ac indoit si m-au lasat singura pe dig (prezentam incredere de pe-atunci). Bineinteles ca nu se intampla nici o actiune subacvatica pe langa undita mea asa c-am devenit atenta la peisajul incojurator si zgomotele insotitoare. La 1 m de mine zacea o sacosa plina ochi!!! cu pesti si nici urma de stapan ...era un nene la vreo 20-30 m mai incolo dar am considerat ca nu-i a lui asa ca ce-am gasit al meu sa fie right? right! ... sfarsit: dupa nici juma de ora de pescuit m-am intors victorioasa la ai mei c-o sacosa plina de pesti.

in caz ca e cineva pe forum care a pierdut candva, demult, o punga de pesti va spun sincer ca asemanarile personajelor sunt pur intamplatoare (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 3 2007, 08:36 PM
Post #4818

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Angel radios, daca iti dau si io o poza mi-o faci si mie asa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 3 2007, 10:09 PM
Post #4819

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

fetelor "pescar" ma inclin.....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

cat despre poza.....siiiiiii io siiiiiiiiii io (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 3 2007, 10:28 PM
Post #4820

Musafir

oky (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da pe rand si nu promit rapiditate ca am si io zilele astea cam multe pi cap. Da imi puteti trimite...ca imi place sa ma joc in Photoshop si poze cu mine si asa nu prea am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 480 481 482 483 484 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 07:05 AM