IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 481 482 483 484 485 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
geoo
post Aug 3 2007, 10:31 PM
Post #4821

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(angeldust @ Aug 3 2007, 11:28 PM) *
oky (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da pe rand si nu promit rapiditate ca am si io zilele astea cam multe pi cap. Da imi puteti trimite...ca imi place sa ma joc in Photoshop si poze cu mine si asa nu prea am (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) vaaaaaiiiii tre sa ma pun pe pozat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 3 2007, 10:33 PM
Post #4822

Musafir

ok, vezi sa nu fie prea intunecata poza ca a mea a fost cam varza si nu am putut sa o scot chiar cum trebuia sa iasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (deh nu-s nici io experta...doar ma joc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
fortelady
post Aug 4 2007, 08:42 AM
Post #4823

Musafir

trezireaaaaaa! ceai, cafea, suc de portocale, o vodka mica....

+Quote Post
jolie
post Aug 4 2007, 11:00 AM
Post #4824

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Neata, neata...m-am trezit la 11 (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , dar ce bine esteee...ador ziua de sambata, desi nu ma aodihnesc prea mult..dar macar dorm dimineata cat vreau!
M-am hotarat sa nu mai beau cafea....asa ca..mi-am facut un 3 in 1..hm..cam apa de ploaie...

+Quote Post
roxanica10
post Aug 4 2007, 01:01 PM
Post #4825

Musafir

Ziua buna! Eu sunt dupa somnul de frumusete, ca dimineata a trebuit sa ma trezesc la 7 c-am avut un drum de facut.
Va pup si weekend placut in continuare! Ma duc la bucatarie sa pregatesc masa.

+Quote Post
geoo
post Aug 4 2007, 01:36 PM
Post #4826

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

gata!!!!!!!! Am ajuns acasa! Azi restul zilei e de leneeeee!!!
M-am trezit ca dobitocu' la 7 (nu bagam in seama faptul ca am lesinat azinoapte abia la 3 dimineata) ca doar de' aveam programare la service la 8!!! Mi'o picat o nenorocita de macara la usa soferului....mda....si ma duc eu floricica la 8 fara 10 (ca sunt fata simtita!) astept 15 minute ca nu venise nimeni (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) apoi...dupa inca 10 minute de motzaiala cu capul pe volan...imi bate electricianu' in geam!

Sar si ma sperii, ma lovesc cu genunchiul de usa zambesc larg si buimacita intreb daca pot intra in sala!!! Omu' imi zambeste si mai larg si ma invita sa astept/motzai pana cand termina ei cu protectia muncii (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) adica...vre'o " 'juma de ora ca nu dureaza mult"!!!
Injur in gand, zic ca nu-i nici o problema imi pot face somnul si pe noul meu volan invelit in spuma.....ba chiar daca ma scormonesc prin portbagaj gasesc si o perna! Si uite asa am salivat pe bord de la 8 fara zece pana la 9 jumate (doar de' ... nu era sa tina DOAR 'juma de ora!!!!) apoi cu mari greutati fizice si psihice incercam sa stau in picioare si sa nu-mi las si ultimul neuron ratacit sa adoarma....mai intrebam eu una alta......luuuuung si calm!!!

La 12 chinul s-a declarat oficial incheiat.....acum geamu' merge dar face ca tractorul lui bunica'miu de la tara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cica "asa e pana se mai uzeaza" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) iar eu l-am intrebat "am eu fata de 'asa e pana se mai uzeaza??!'" la care omu' face o grimasa si-mi explica cum......nu e "ca originalu'" o inghit fortata de somnul din glanda, multumesc....imping bacsisu' ca mi-a pus toate suruburile la locurile lor si plec bombanind ca am un tractor in usa care nu e ca originalu' si face asa pana se uzeaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (ca dupa ce se uzeaza...merge o saptamana fara zgomot dupa care se strica ca'i uzata!!!!!!!!!!)

Si cum rotile se invarteau si energie sa le opresc nu am avut....mi-am facut vant si am mai placat si un perete cu vata minerala.....si cum eram acolo si un perete trebuia a fi varuit....am pus mana si pe trafalete.....oricum m-am oprit EXACT ca gaina in mijloc ca simteam ca ma duc la vale!!!

S-a dat decret: Azi restul zilei se sta cu cracii pe pereti....mainile pe tastatura...si ochii in televizor (ordinea poate fi aleatorie), maine se pune una bucata fund ramas pe scaunu' soferului, se mai gaseste una bucata fund de prietena si se duc pe plaja direct la mare!!!! Ca de luni o iau de la capat!!!

+Quote Post
angeldust
post Aug 4 2007, 02:08 PM
Post #4827

Musafir

Asa geo, asta am de gand sa fac si eu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu tocma ce m-am intors de la Arad. Am dormit vreo 5 ore cred ca am atipit pe la 2 si ceva iar la 4 ma trezesc buimaca...imi suna telefonul. Era un fost mascul caruia i se facuse dor subit de mine, vineri noaptea la ora 4! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Cat tupeu jegos sa ma trezeasca la ora aia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si cica nici nu era beat, ca asa macar ar fi avut o scuza. Nu stiu cum isi imagina el ca ma convinge sa ma intalnesc cu el la ora aia, mare e gradina domnului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la 7 am fost in picioare sa plec la Arad, am baut acolo o cafea asa de tare ca m-am trezit instantaneu si acu sunt prea obosita ca sa mai fac ceva si prea agitata sa pot sa dorm.

+Quote Post
jolie
post Aug 4 2007, 07:14 PM
Post #4828

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Angel, daca i se facuse dor omului..ce vrei si tu? Pe viitor pune telefonul pe silent. Eu vineri seara imi pun tel pe silent mereu, asta pt ca mama ma suna mereu sambata pe la 9 dimineata..... Apoi vrea si tata sa imi spune ceva..la 10 ma suna sora-mea, ca atunci face si ea ochi.... si s-a dus naibii somnul meu... si pt mine somnul de sambata dimineata este sfant!!!!

Maine plec la Slanic prahova! Sper sa fie frumos!!!

+Quote Post
angeldust
post Aug 4 2007, 07:55 PM
Post #4829

Musafir

O sa fie super bine jolie o sa vezi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Eu tocmai din cauza alor mei nu imi pot pune tel pe silent, ca daca ma suna si nu raspund se panicheaza toti ca deh....asa sunt ei, obicei prost de care nu am reusit sa ii dezvat, in fine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si cand imi suna telefonul asa in miezul noptii tot timpul sar ca arsa din pat, convinsa ca s-a intamplat ceva. Singura problema e ca de raspuns raspund, dar daca sunt obosita habar nu mai am pana dimineata ce am vorbit al telefon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 4 2007, 08:14 PM
Post #4830

Musafir

Sa mai spun si eu c-am mai bagat un somn de frumusete? Nu stiu ce-o fi frate-n aer, dar am un somn in mine ...de zile mari.
Si mai vad ca nu-s singura.
Distractie placuta Jolie!
Cat despre Angelu', numai ei i se puteau intampla minunatii din astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post

2207 Pages V  « < 481 482 483 484 485 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 11:26 PM