IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 482 483 484 485 486 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Aug 4 2007, 08:39 PM
Post #4831

Musafir

eu beau bere cu cateii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si maine o sa ma plimb cu ei la Dunare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 4 2007, 08:54 PM
Post #4832

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Salutare!

Eu am o mare nedumerire....de ce cand te mariti toata lumea iti face cadou cratiti si oale? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am saturat. Le tin in cutii, ca nu mai am unde sa le pun. Asa ceva nu am mai vazut. Am 5 cutii cu de-alde de-astea si azi am mai primit una... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cat despre somn..si mie imi este de pic. Dar tot ma bag la un film pe dvd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2007, 09:23 PM
Post #4833

Musafir

Anunt cu mandrie ca luam si noi o undita cu noi in concediu, mai ales fiica-mea e pusa pe fapte mari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Szi, oricum de-acum faptu-i consumat, dar nemtii astia au o idee geniala pentru cadouri de nunti: perechea de miri isi face o asa zisa "masa de nunta", adica o lista cu lucruri pe care le vor la un magazin anume. Si anunta pe toata lumea unde au lista, oamenii cumpara lucrurile de pe lista. Si cum s-a cumparat ceva, se sterge de pe lista. Astfel primesc mirii numai ce vor.
Poate-ti deschizi vreun restaurant daca tot ai atatea oale. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Eu nu stiu cat somn o sa bag la noapte, mai am de facut 1001 de lucruri. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 4 2007, 09:50 PM
Post #4834

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

szi, io nu ti-am luat oale, ci neste devedeuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am apucat inca sa ti le dau. Numa sa nu fie cu "reluare"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

kalua, ce undita? fac cipriotii pestele de numa-numa, dar daca a mica vrea, lasa-o sa pescuiasca, desi pun pariu ca o sa se plictoseasca destul de repede. Spor la treburi!

+Quote Post
Szimcsi
post Aug 4 2007, 10:00 PM
Post #4835

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Diana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 4 2007, 10:07 PM
Post #4836

Musafir

QUOTE(Maàt @ Aug 4 2007, 09:50 PM) *
kalua, ce undita? fac cipriotii pestele de numa-numa, dar daca a mica vrea, lasa-o sa pescuiasca, desi pun pariu ca o sa se plictoseasca destul de repede. Spor la treburi!

A zis ca are rabdare si n-o sa se plictiseasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca, treaba clara, tot ce prinde va fi examinat si aruncat iar in apa, nu da nica pentru la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 4 2007, 10:21 PM
Post #4837

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Of,of... cupiii astia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ; lasa ca pe la 9 ani stateam si io cu undita-ntr-un piriu asteptind sa fac "captura vietii mele"...

+Quote Post
jolie
post Aug 4 2007, 11:55 PM
Post #4838

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Szi, si eu am primit oale la nunta...si muuulte lenjerii de pat...unele sunt dragute, unele nu....
Si din toate oalele...una chiar imi place muuult..si o folosesc..restul au ramas la mama, sa le iau cand voi avea casa mea cica!

+Quote Post
geoo
post Aug 5 2007, 12:21 AM
Post #4839

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

ma pun pe jumulit juma de craci ca maine la mare cu ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!!!
Acum nu mai fac scandal ca-s obosita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 5 2007, 08:50 AM
Post #4840

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

neeeeeataaaa!!!!!!

va pup si plec la mare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 482 483 484 485 486 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd July 2025 - 10:36 PM