![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu beau bere cu cateii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si maine o sa ma plimb cu ei la Dunare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salutare!
Eu am o mare nedumerire....de ce cand te mariti toata lumea iti face cadou cratiti si oale? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-am saturat. Le tin in cutii, ca nu mai am unde sa le pun. Asa ceva nu am mai vazut. Am 5 cutii cu de-alde de-astea si azi am mai primit una... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cat despre somn..si mie imi este de pic. Dar tot ma bag la un film pe dvd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anunt cu mandrie ca luam si noi o undita cu noi in concediu, mai ales fiica-mea e pusa pe fapte mari. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Szi, oricum de-acum faptu-i consumat, dar nemtii astia au o idee geniala pentru cadouri de nunti: perechea de miri isi face o asa zisa "masa de nunta", adica o lista cu lucruri pe care le vor la un magazin anume. Si anunta pe toata lumea unde au lista, oamenii cumpara lucrurile de pe lista. Si cum s-a cumparat ceva, se sterge de pe lista. Astfel primesc mirii numai ce vor. Poate-ti deschizi vreun restaurant daca tot ai atatea oale. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu nu stiu cat somn o sa bag la noapte, mai am de facut 1001 de lucruri. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
szi, io nu ti-am luat oale, ci neste devedeuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu am apucat inca sa ti le dau. Numa sa nu fie cu "reluare"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua, ce undita? fac cipriotii pestele de numa-numa, dar daca a mica vrea, lasa-o sa pescuiasca, desi pun pariu ca o sa se plictoseasca destul de repede. Spor la treburi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, ce undita? fac cipriotii pestele de numa-numa, dar daca a mica vrea, lasa-o sa pescuiasca, desi pun pariu ca o sa se plictoseasca destul de repede. Spor la treburi! A zis ca are rabdare si n-o sa se plictiseasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ca, treaba clara, tot ce prinde va fi examinat si aruncat iar in apa, nu da nica pentru la bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Of,of... cupiii astia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ; lasa ca pe la 9 ani stateam si io cu undita-ntr-un piriu asteptind sa fac "captura vietii mele"...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Szi, si eu am primit oale la nunta...si muuulte lenjerii de pat...unele sunt dragute, unele nu....
Si din toate oalele...una chiar imi place muuult..si o folosesc..restul au ramas la mama, sa le iau cand voi avea casa mea cica! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
ma pun pe jumulit juma de craci ca maine la mare cu ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !!!!
Acum nu mai fac scandal ca-s obosita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:36 PM |
|