![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Asta seara nu se-anuntza nimic iesit din rutina de vichend, asa ca am iesit cu una bucata copil = argintul viu in persoana (asa ceva n-ati mai vazut ! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) , I swear !!!) la o plimbare cu trotineta pe faleza. Pe faleza Dunarii, maica maiculitza, se revarsase tooooot Galatziul, frate...puzderie de oameni, care mai de care mai jmecheri imbracati, cu copii, catelul si purcelul aferent scosi la plimbare...Io, ca o mami responsabila ce sunt, stateam geana dupa a mea fiica care o luase inainte cu vehiculul pe 2 roti , sa nu dispara din peisaj...La 5 minute dupa ce-am aterizat pe faleza, ma intalnesc cu o veche prietena, plecata in Italia, sora unei si mai bune prietene din tineretzile mele. Si da-i cu bere, da-i cu recalls-uri, si uite-asa a trecut seara...De neuitat !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sylviaaaa.......concetatene?!?!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neata!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Neatza!
Moamaaa...ce zapusala e aici (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata, ma duc si eu sa-mi fac un ness cu spuma multa.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neataaaaaa
|
|
|
![]() ![]() |