![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
dap.....sunt obosita de pic de pe scaun.....azi imi fac siesta normala....ma uit la CSI.....molfai dulciuri in pat.....dorm la ora decenta (1)
eh....life is good (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata, ce vreme naspa....Mi-e atat de somn, am fost aseara la ziua unei prietene.
Voi chiar dormiti toate? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Forte pai cum ma....fu de ajuns sa vina Szi cu berea ca si parasisi clubu'....eee Jolie da' de unde....ia da-i o fuga la topicul cu italianu' sa vezi cum dorm (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
ce vreme (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) a venit deja toamna?!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cei de la meteo zic ca se incalzeste la noi s-au mai dus din nori. Poate iese si soarele.
Si mie imi era ieri un somn azi am baut mai repede cafeaua si si-a facut efectul. Sa aveti spor la treburi. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
in bucuresti s-au rupt norii (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) e tare urat si parca nu reusesc sa ma dezmeticesc nici dupa doua cafele...
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca bine zici Justine, ia sa ma duc sa-mi iau si eu una fara cofeina...nu de alta, dar poate-mi vine cheful de treaba.
Fetelor, mie imi place ploaia asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Chiar ma distreaza sa merg prin ploaie c-o umbrela, evident. Aseara de la atata apa mi s-a dezlipit o curelusa de la sandale, dar bine ca mi-am putut continua drumul. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
neata....e asa racoare si bineeeee! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ziua de azi cere leneveala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la muncaaa geooo la muncaaa
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma doare capatina. Nu m-am putut odihni bine (iaaaaaar! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ) , acum bag o cafea teapana! Mi mi-i soooomn!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:56 PM |
|