![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
trebuia sa dormi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe mine m-a trezit pisica, la 4, la 5, la 6 si la 7 jumate; avea nevoie de afectiune. am afectionat-o cu un racnet de am trezit tot blocu' ... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
MUNCA?! cah.....ptiu ptiu piei drace (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) azi o iau mai lente..... cine stie poate ma scoate Don din trebi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat baga un Saridon....o cafea sau somn si esti ca noua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu vreau buline. Nu imi trebe buline. Io vreau sa doooooorm!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai, du-te si dormi. si ti-o imprumut eu pe sara, sa te intrebe din 10 in 10 minute "costica..... DOOOOOORMI?" (ca in linku ala de l-am pus mai de mult la bancuri). si cand te hotarasti plina de draci sa te trezesti, se pune bestia langa tine pe perna si sforaie cu spume si toarce si se intinde de adormi si tu lemn langa ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am descoperit o vanataie pe picior si habar n-am de unde e... |
|
|
![]()
|
|
cine stie BG ce faci tu noaptea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ploua infernal chiar nu imi vine deloc sa ies... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Nu mai suport ziua asta...sa se termine odata....sa ajung sa dorm!
|
|
|
![]()
|
|
Nu mai suport ziua asta...sa se termine odata....sa ajung sa dorm! facem un group nap?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu deja mi-am amanat juma' de trebi pe maine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
daaa....facem....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:48 PM |
|