![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Am mancat si eu si acusica imi fac siesta! La noi s-a oprit ploaia si parca se lumineaza. Sweet, banuiesc ca esti pe acasa, nu? Ce bine de voi c-aveti program de voie. Eu de vreau de nu vreau, trebuie sa fiu la serviciu. Rox.....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pt faza cu serviciu.....sincere compatimiri!! Macar e bine ca problemele intr-un final raman acolo....eu din pacate le iau cu mine noaptea in pat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geoo, asta nu-i bine. Si eu mai visez noaptea diverse intruniri si rapoarte, dar bine ca-i mai rar. La mine, deocamdata e liniste si pace....astept cu 'nerabdare' luna septembrie cand va fi jale. Acum sunt in faza de incarcat baterii. Noroc ca am niste colege glumete si trece rapid timpul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, sunt acasa (desi nu la casa mea casa) si sunt inca in vacanta.. Dar daca merge totul bine, o sa ma angajez in curand (ca o fata constiincioasa ce sunt) si o sa am si eu programul vostru..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am mai avut si pana acum job, dar am renuntat din diverse motive. Ahh..si peste aproximativ o luna trebuie sa dau cele 2 examene pe care mi le-am amanat in ultima sesiune! Si mai sunt si grele pe deasupra! Asa ca sa nu ma invidiezi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine bine...hai treaca de la mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Bafta la examene si succes la noul job.
Gata cu siesta mea, e cazul sa ma apuc de trebi. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai astea sunt nebune de pe aici , imi sufla aerul conditionat in ceafa de ma ia draku si cica lor (defapt e una singura dar e "cvasishefa") le e cald. Cica ii moare calculatoru de la cat e de cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gesas si io stau cu bluza pe mine si ma doare capu!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
bai astea sunt nebune de pe aici , imi sufla aerul conditionat in ceafa de ma ia draku si cica lor (defapt e una singura dar e "cvasishefa") le e cald. Cica ii moare calculatoru de la cat e de cald (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gesas si io stau cu bluza pe mine si ma doare capu! anjel mami ... miroase a stat de plata?! on the job cumva?! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ridica lamelele de la aeru conditionat
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Thanks, Rox! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
is ridicate da-le naiba dar biroul asta unde m-o bagat acu e la omansarda...si e incaperea f f mica, asa ca oricum pui lamele tot il simti in ceafa.
cica io citesc la specificatii de azi dimineata...mai un pic si adorm in front cu capu pe tastatura asta infecta. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ma mirau cum de te-au lasat oamenii sa te dai pe forum....
Citeste mama, citeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca si cand o trebui sa te pui pe treaba (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ....Daca nu-s indiscreta, ce-ti dadura aia de citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:10 PM |
|