![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce va invidiez ca stati acasa....si puteti dormi...io stau si butonez calculatorul. Vreau si eu acasa..programul meu se termina, teoretic la ora 4.....teoretic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ...dar nu stiu cum se face ca eu dupa ora 4 nu mai dau randament deloc!!!!
fusei la carrefour, sunt udaaaa murata. Ce ai cumparat bun? |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mancare pentru mine si niste crontzanei pentru pisica prietenului surorii mele - e gazduita la noi cateva zile
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi-au dat de citit niste specificatiile lu peshte.
deja am cedat nervos cu aeru conditionat. Ma doare capu rau. Mi-am pus bluza in cap ca nu mai poci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io tre sa ma duc sa iau mincare. Nu stiu ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Anjelule, lasa,mama, o sa vina si zile mai bune! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
io molfai in sila doua oua ochiuri garnisite cu tot ce-am gasit prin frigider (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu-s chiar multumita
angel.....sa nu racesti asta e cel mai nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io tre sa ma duc sa iau mincare. Nu stiu ce. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Anjelule, lasa,mama, o sa vina si zile mai bune! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) ceva conform (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu am mancat 2 eclere mari azi. s-a dus de suflet silueta mea |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si de post, nu numai conform. Rizi, tu, rizi Harap=-Alb dar m-am spurcat si am inceput sa pun iar pe partile moi. : (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu. da' momentan, kilele se pun... unde trebuie (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am mancat inghetata cam multa nu sunt montiaca da tot zic ca nu mai mananc duciuri si din parti tot mananc.
Angel pana te inveti cu aerul conditionat racesti de 2 ori ai apoi esti imuna.Mare porcarie cu aerul ala conditionat.Take care. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:13 AM |
|