IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 495 496 497 498 499 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
geoo
post Aug 8 2007, 11:03 AM
Post #4961

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(fortelady @ Aug 8 2007, 11:59 AM) *
pai e 3/4 iesita. mama ei, ca imi creste pe stres.
de 2 ani ma chinuie...

ufff....mai...totusi e bine daca nu sacaie gingia sa se infecteze!! Eu atunci cand am patit-o mi-au fost prescrise antibiotice!
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Aug 8 2007, 11:10 AM
Post #4962

Musafir

gingia e destul de umflata. ma duc in pauza de masa la farmacie sa iau un antiinflamator. acum inteleg de ce motanu' rodea toate alea cand si-a schimbat dintii...

+Quote Post
buburuzazuza
post Aug 8 2007, 11:14 AM
Post #4963

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

roxi am auzit ca in w/e se face de plaja, mai ploa doar azi si probabil maine

geooo...este chiar cum au aratat la tv, o gramada de localitati inundate rau si orasul a devenit o mica Venetie, a plouat cateva ore torential cu tunete de-ti bubuia capul si fulgere de luminau ca ziua (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) si peste toate astea...vant...

+Quote Post
katy87
post Aug 8 2007, 11:31 AM
Post #4964

Incurabil

From: galati
Member No.: 1,242

buna!ce fac fetele?imi este asa dor de voi.in sfarsit am reusit sa intru si eu un pic si acum vreau sa ma pun sa citesc tot ce am pierdut si va multumesc pe urari.va poooooooooop dulce (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 8 2007, 11:36 AM
Post #4965

Musafir

'Neata!
Forte, din cate stiu eu maseaua de minte n-are radacina si n-are nici un rol ajutator in masticatie, ci numa de chinul si dragul lelii. Mai ia cateva zile piafen sau alte antiinflamatoare si da fuga sa ti-o scoata. Eu am patit la fel cu una care imi crestea cracanata spre obraz.. Ma muscam toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
later edit: am citit ca alea de sus se scot mai usor, pe cand cele de jos pot fi o adevarata pacoste.

+Quote Post
angeldust
post Aug 8 2007, 11:52 AM
Post #4966

Musafir

Mie imi tot cresc de vreo 4 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am 3 din care doar una e iesita de tot ...e foarte ciudat. Nu am avut probleme cu ele inca, ceea ce e iarasi ciudat ca am avut cu toate maselele aproape in rest, numai cu astea nu.

+Quote Post
roxanica10
post Aug 8 2007, 11:53 AM
Post #4967

Musafir

Forte, multa sanatate si ia calmantu' mai repede.
Hai sa va povestesc ce-am muncit eu pana acum: dupa una pana de curent de cca 30 de minute, pica serverul de contabilitate si ala de net. Adminul nostru e concediu si evident ca are mobilele inchise. Imi vine sa-l strang de gat, pentru ca a plecat si nu si-a lasat un inlocuitor. Ala de net l-am rezolvat rapid, dar asta de conta parea ok, dar nu vedea reteaua. Da Roxanica ping-uri, dar mi-a dat ideea al meu sa vad daca firele sunt infipte bine in switch. Bine al meu mi-a facut intai o teorie, ca sa nu ma bag....etc, dar eu i-am spus ca noi trebuie sa fim gata cu situatiile vineri, nu exista nu se poate. Bine c-am rezolvat-o pana la urma.
Bubu, mersi! Sa stii ca vin, nu mai dau inapoi, am rezervat cazarea de 3 saptamani. M-am saturat de Bucurestiul asta prafuit.
Bine ai revenit Katy! Gata cu vacanta in Italia?

+Quote Post
fortelady
post Aug 8 2007, 11:57 AM
Post #4968

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Aug 8 2007, 12:36 PM) *
'Neata!
Forte, din cate stiu eu maseaua de minte n-are radacina si n-are nici un rol ajutator in masticatie, ci numa de chinul si dragul lelii. Mai ia cateva zile piafen sau alte inflamatoare si da fuga sa ti-o scoata. Eu am patit la fel cu una care imi crestea cracanata spre obraz.. Ma muscam toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ba a mea are. ditamai radacina. ca o simt pana in ochi. de crescut creste frumos, da' doareeeeee.
ma duc dupa ketonal.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 8 2007, 12:00 PM
Post #4969

Membru de Onoare

Member No.: 265

Domnule ati avut mancarime la degete de ati scris atat? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io tot dadeam back sa ajung la ceva cunoscut...

+Quote Post
dr_wise
post Aug 8 2007, 01:28 PM
Post #4970

Musafir

Salve, gagici!
Ce mai faceti, ce mai ziceti? Care sunt ultimele can can-uri, ca sunt o tzara busy si n-am timp sa crailesc pe toate subiectele. Ceva nou si interesant? vreo cerere in casatorie, vreun zburator nou, o dezamagire, o nunta, un botez?

+Quote Post

2207 Pages V  « < 495 496 497 498 499 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:39 AM