![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu tot cutit l-am vazut. ma gandeam ca e vreo puicuta cu sange albastru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) care s-a sinucis din dragoste
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) avatarul lui geo ne indeamna la faurit scenarii! alte idei? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt confuza. azi a fost chiar ok la job, parca am inceput sa ma mai obisnuiesc.
si mai devreme m-or sunat astia de la Alcatel, cica sa ma duc vineri sa dau testul tehnic. Nu stiu ce sa fac, cred ca ma duc, desi nu mi-am mai citit nimic despre C si Unix si din asta o sa fie testul. Parca intr-un fel nici nu mai vreau la Alcatel ca incepe sa mi se para ok aici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
of of mai mai......imaginatie bogata mai aveti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
angel decizia iti apartine in totalitate! Insa ca un pont: pune pe o lista avantaje si dezavantaje pt fiecare job apoi tragi liniuta si faci calculele |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
maine o sa anunti ca iti place de fapt la munca si ca nu stii cum ai stat pana acum, fara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mama, dar ce productive sunteti. Numai eu nu pot sa intru ziua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Forte, eu zic sa ti-o scoti. Din experienta mea dubla cu maselele de minte, ies gata cariate si chiar nu iti folosesc. Daca te doare rau, nu are sens sa te chinuiesti. La mine a fost nasol,de tot, cu operatii, ca erau crescute in os, nu mai aveau loc in gura...brrrr (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Angel, du-te si da testul, nu ai nimic de pierdut. Si apoi, vezi ce oferta ti se face, poate e mai buna decat asta. Mai stii de unde rasare iepurele? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poke, welcome back (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Geoo, ala e cutit toata ziua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sincer, m-a apucat durerea de inima cand ti-am vazut avatarul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i Angel gandeste-te la ziua de ieri si poate iti mai schimbi opiniile.Nu toate zilele la munca sunt fericite si intr-un loc poate fii mai bine decat intr-altul.Eu zic ca merita sa incerci, gandeste-te care job ti s-ar potrivii mai bine. Nu da inapoi ca apoi sa-ti para rau ca nu te-ai dus.
Eu cand m-am angajat unde am lucrat ultima oara era superfain la munca vre-un 1 an a fost super OK, apoi a inceput sa fie f. stresant de nu-mi mai placea de loc, nu ce faceam userii erau din calea afara .Am mai rezistat ceva vreme apoi am nascut fetita si am scapat de locul ala de munca care nu mi-ar mai trebui nici sa imi faca castel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pokemon daca esti bronzata inseamna ca a fost OK. Bine ai revenit. Geo mie imi place ideea cu tremuratul. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
szi, cand m-oi duce la dentist ma voi indatora pe viata, ca am o gramada de dinti/masele de tratat. ca daca la varsta asta cresc masele, s-a dus de suflet calciul din oasele mele, tre sa producem masele nu?
nu ma mai doare, si s-a tras inapoi umflatura. om trai si-om vedea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
daca s-a retras inflamatia e BINE!!! Eu am una iesita 80% (asta mi-a dat batai de cap cu gingia aferenta) una 70% si cele de sus sunt cam 30% iesite, asta dupa ce in ultimii 4 ani ba ieseau, ba dadeau inapoi.....oricum ideea e ca pe langa inflamatia gingiei nu am mai avut nici o complicatie!! So eu zic ca o sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
SI FETELOR.....Nu-i cutit maaahhhhhh (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) e termometru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Hai ca nu-s ATAT de sadica bre!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Culmea e ca nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi cutit cand l-am primit!! What's wrong with me?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vreau acasa....ca mi s-a facut foameeeeeeeeee.....
Angelu' vezi ca nimic nu-i intamplator in viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:26 AM |
|