![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine e prima (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ai cuvantu meu ca e un cutit. hint: ia un pumn de pastile, termini mai repede (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
si eu care am vazut ca are o carioca in mana...cu care a scris I MISS U (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Deci sunt dusa rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
carioca toata ziua, bravo bubu!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Deci nu sunt singura care vede o carioca neagra ? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Geoo, e cutit, clar.
dar sa stii ca e tare scumpel......si plangacios Eu sunt obosita franta...mi-am comandat pizza si o astept..si nu mai vineeee. Forte du-te la dentist..si ia-ma si pe mine!!!!! Ma jur de vreo 2 ani ca trec si eu pe la dentist..dar.... |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
momentan beau sampanie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci nu vreau dentist. promit solemn ca te anunt cand ma duc la nenea rau si cu chestii baraitoare
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Poke, cum fuse la mare? Te-ai distrat, bronzat etc? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Katy, tu cum o mai duci? Esti tot in Italia sau te-ai intors? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) e super aici.tot in italia sunt.cred k pe 27 sunt acasa.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
VAAAAIII sunt pe jos de juma' de ora! Nu pot sa cred ca un termometru face atatea furori! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Recunosc ca incep sa ma intreb daca nu cumva bubu a bunghit o a doua varianta posibila: carioca....ma rog CUTIT NU E! Parol! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
pumn de pastile?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mersi de pont forte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si vezi ce faci cu maseaua aia ca poate fi nesuferita rau fara antibiotice! Dar sa stii ca si eu oricat de mult am suferit (2 sapt) la dentist NU M-AM DUS... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) s-o numim fobie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na ca eu tocmai am venit de la McDo..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si pap prostii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geoo, dar de ce esti atat de sigura ca este un termometru? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De cand termomentrul strapunge corpul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Carioca..neeeh nu cred (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eh, lasa Geo, ca ai unde sa pui..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu ma uitam la Romantica la emisiunea lu` Zavoranca: Preludiul. Era invitat un baiat tare dragut azi, desi avea doar 18 ani, macar nu era minor.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pacat ca l-a luat alta, au mai castigat si un weekend la mare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata fetele!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:38 AM |
|