![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
`neatza (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza....bre io cred ca tre sa il chemam pe Colombo pana la urma sa dezlege misterul termometrului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io zic asa : Nenea emoticonul are 2 marsupii in loc de maini. Intr-unul din ele tine un obiect neidentificat pe care il notam cu X. Singurul indiciul pe care il avem este scrisul negru pe care nenea emoticonul l-a aruncat pe ecran de ciuda, suparare si dor. Capatul obiectului neidentificat este negru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce sa fie ce sa fie? Analizand mai departe variantele trebuie sa luam in considerare si faptul ca americanii oricat ar fi ei de perversi nu i-ar baga termometrul emoticonului in kur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ei au o fixatie orala si i l-ar fi bagat in gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din toate astea => X= carioca. Q.E.D. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Deci nu sunt chiar asa de dusa.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
anjel...dar ce logica ai soro (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mie mi se pare ca e pensula (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 2-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,971 ![]() |
'neata! mi-e infiorator de somn, iar am adormit pe la 3 dimineata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'neata si mie imi e somn , noroc ca nu mai ploua ca ma lua si mai tare,a iesit soarele finally.
Si mie tot carioca mi se pare Geo. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata!
geoo - nu are infectie, n-am de ce sa-i dau antibiotice. m-am trezit de dimineata ca inca ma durea, da' in rest e relativ ok - e gingia inflamata. sac, cui ii mai cresc dintii la 27 de ani? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Buna teoria ta Angelu'. Eu votez cu carioca.
Sweet, am vazut si eu secvente din prostia aia de emisiune (mie nu-mi place Zavoranca) doar pentru ca era f dragut tipul ala. Avea niste ochi f interesanti. N-am vazut deznodamantul. Care dintre tipe a castigat? Sa-mi zici nr tipei, ca nu le-am retinut dupa nume. Nu stiu de ce am impresia ca azi e vineri. Sunt defazata cu o zi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata, eu aveam impresia ca azi e miercuri..si oops..azi e joi!!!
Am pierdut martea.....zau...nu stiu unde e?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
au mancat-o pisicile
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:41 AM |