IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 501 502 503 504 505 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
buburuzazuza
post Aug 9 2007, 10:20 AM
Post #5021

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Roxi iti zic eu ca am vazut doar ultimele 5 min din emisiune, a ales-o pe miss personalitate, spre norocul lui chiar au coincis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
jolie
post Aug 9 2007, 10:50 AM
Post #5022

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Am vazut si eu cateva emisiuni..vreo 3 sa zic...si la toate au coincis, miss frumusete cu miss personalitate..cam dubios

+Quote Post
geoo
post Aug 9 2007, 10:53 AM
Post #5023

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

am pus lupa pe el si e carioca .... well.... s-a dus teoria mea... BV Bubu si Angel.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) da' mie imi placea conceptul de termometru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Forte in cazul meu a fost umflata cam 4 zile apoi surpriza s-a dezvoltat o infectie de o frumusete rara!

Si Doamne ce repede a tecut saptamana asta!!!!!!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 9 2007, 10:53 AM
Post #5024

Musafir

Stati ca eu nu inteleg cine-i miss frumusete sau miss personalitate. Banuiesc ca a ales-o pe nr. 4, parca Irina o chema. Tipa era f vorbareata. Nu-i asa?

+Quote Post
buburuzazuza
post Aug 9 2007, 11:00 AM
Post #5025

Incurabil

From: pe malul apei...
Member No.: 673

Nu stiu, era una bruneta cu parul drept, frumusica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 9 2007, 11:37 AM
Post #5026

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Rox, a ales-o pe nr 3, Cristina o chema cred, avea parul negru, lung si un top fara bretele crem. Miss personalitate adica i-a dat ei cupidonul pe nevazute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (i-a placut cel mai mult de ea, la caracter etc dupa toate probele, fara sa stie cine e) si Miss frumusete adica pe ea a placut-o cel mai mult ca aspect fizic. De multe ori nu coincid. Dar daca da, primesc un weekend undeva la mare, la munte..
Dar baiatul ala chiar era foarte dragut, avea niste ochi, buze, zambet foaarte frumoase. Sa fie ei fericiti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nici mie nu imi place prea mult de Zavoranca, mai ales cum se imbraca/machiaza (parca ar vrea sa faca trotuarul zilnic). Dar mi se pare ca stie sa intretina atmosfera si este foarte degajata, nu fitoasa, ca alte presupuse vedete.

Acum ca am elucidat misterul, parca si mie imi placea mai mult ideea de termometru! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 9 2007, 11:43 AM
Post #5027

Musafir

Pai daca va place termometru atunci termometru sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In fond realitatea nu e ceea ce iti spun altii ca e, e ceea ce alegi tu sa crezi ca e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Moama ce filozofica sunt de dimineata,ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 9 2007, 11:46 AM
Post #5028

Musafir

'Neata!
Ba eu decretez ca-i vibrator (am si eu o problema....), din cauza asta face asa...nu tremura...traieste momentul!!! Acu, unele mai si plang de fericire, nu?...ma gandesc.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Frumoaselor, se facu iar vreme buna de plaja, asa ca hop la mare asap!

+Quote Post
Philia
post Aug 9 2007, 11:49 AM
Post #5029

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

brr...doftoreaso...ce as veni iar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar mi e frica sa nu care cumva sa se strice vremea pana ajung eu.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Meg
post Aug 9 2007, 11:52 AM
Post #5030

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

dr wise.. tocmai aia e: stiam, dar statusurile multor persoane de pe ym! ul meu au reusit sa ma induca in erroare :|

ps: neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 501 502 503 504 505 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:01 PM