![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Roxi iti zic eu ca am vazut doar ultimele 5 min din emisiune, a ales-o pe miss personalitate, spre norocul lui chiar au coincis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Am vazut si eu cateva emisiuni..vreo 3 sa zic...si la toate au coincis, miss frumusete cu miss personalitate..cam dubios
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
am pus lupa pe el si e carioca .... well.... s-a dus teoria mea... BV Bubu si Angel.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) da' mie imi placea conceptul de termometru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Forte in cazul meu a fost umflata cam 4 zile apoi surpriza s-a dezvoltat o infectie de o frumusete rara! Si Doamne ce repede a tecut saptamana asta!!!!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stati ca eu nu inteleg cine-i miss frumusete sau miss personalitate. Banuiesc ca a ales-o pe nr. 4, parca Irina o chema. Tipa era f vorbareata. Nu-i asa?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Nu stiu, era una bruneta cu parul drept, frumusica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rox, a ales-o pe nr 3, Cristina o chema cred, avea parul negru, lung si un top fara bretele crem. Miss personalitate adica i-a dat ei cupidonul pe nevazute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (i-a placut cel mai mult de ea, la caracter etc dupa toate probele, fara sa stie cine e) si Miss frumusete adica pe ea a placut-o cel mai mult ca aspect fizic. De multe ori nu coincid. Dar daca da, primesc un weekend undeva la mare, la munte..
Dar baiatul ala chiar era foarte dragut, avea niste ochi, buze, zambet foaarte frumoase. Sa fie ei fericiti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nici mie nu imi place prea mult de Zavoranca, mai ales cum se imbraca/machiaza (parca ar vrea sa faca trotuarul zilnic). Dar mi se pare ca stie sa intretina atmosfera si este foarte degajata, nu fitoasa, ca alte presupuse vedete. Acum ca am elucidat misterul, parca si mie imi placea mai mult ideea de termometru! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca va place termometru atunci termometru sa fie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In fond realitatea nu e ceea ce iti spun altii ca e, e ceea ce alegi tu sa crezi ca e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Moama ce filozofica sunt de dimineata,ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Ba eu decretez ca-i vibrator (am si eu o problema....), din cauza asta face asa...nu tremura...traieste momentul!!! Acu, unele mai si plang de fericire, nu?...ma gandesc.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Frumoaselor, se facu iar vreme buna de plaja, asa ca hop la mare asap! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
brr...doftoreaso...ce as veni iar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
dar mi e frica sa nu care cumva sa se strice vremea pana ajung eu.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dr wise.. tocmai aia e: stiam, dar statusurile multor persoane de pe ym! ul meu au reusit sa ma induca in erroare :|
ps: neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:01 PM |
|