IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 502 503 504 505 506 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Aug 9 2007, 12:00 PM
Post #5031

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel asa este..Nu exista fapte, ci numai interpretari, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Aug 9 2007, 12:09 PM
Post #5032

Musafir

Vai ce ma bucur Doftoreaso...de-abia astept sa vin. Chiar ma miram eu cum sa nu se repare vremea daca vin eu la mare? Pe bune, va spun, ca intotdeauna am avut vreme buna...stiti voi vorba aceea 'mai e si dupa sufletul omului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) '.

+Quote Post
fortelady
post Aug 9 2007, 12:12 PM
Post #5033

Musafir

anjel, cum mai e la munca?

+Quote Post
geoo
post Aug 9 2007, 03:57 PM
Post #5034

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(dr_wise @ Aug 9 2007, 12:46 PM) *
Frumoaselor, se facu iar vreme buna de plaja, asa ca hop la mare asap!

vaaaai doctoress.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) as veni cu paie cu gunoaie....da' nu mai pot convinge pe nimeni sa ma insoteasca!!!! Offfff

angel nu ne tine pe jar ca ne parlim, cum e jobu' ?!

+Quote Post
angeldust
post Aug 9 2007, 04:02 PM
Post #5035

Musafir

E bine bre...all good azi iar am frecat menta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi-i cam somn si aici vine furtuna si ma gandesc ca am toate geamurile si usile deschise acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vleau sa dorm

+Quote Post
dr_wise
post Aug 9 2007, 04:02 PM
Post #5036

Musafir

domle, acu pot sa bag mana-n foc ca-i vibra!!!! scrie si "I miss you"...adica plange de fericire cu vibra, da' tot natural e mai bine cu "zburatorul"....mai, am o intuitie, de ma speri si eu cateodata!!!!!
Hai veniti, ca-i bine la mare! si suntem cu un picior in weekend deja...plus ca marea parte a bucurestenilor sunt speriati de ploi, asa ca nu va fi drumul aglomerat...ce mai!

+Quote Post
geoo
post Aug 9 2007, 04:08 PM
Post #5037

Membru de Onoare

QUOTE(dr_wise @ Aug 9 2007, 05:02 PM) *
domle, acu pot sa bag mana-n foc ca-i vibra!!!! scrie si "I miss you"...adica plange de fericire cu vibra, da' tot natural e mai bine cu "zburatorul"....mai, am o intuitie, de ma speri si eu cateodata!!!!!
Hai veniti, ca-i bine la mare! si suntem cu un picior in weekend deja...plus ca marea parte a bucurestenilor sunt speriati de ploi, asa ca nu va fi drumul aglomerat...ce mai!

breeee.....carioca (a se citi vibrator pt doctoress) o tine sub aripa!!! Apoi io stiu ca-s mai inocenta si naiva....dar po' sa jur ca altundeva se baga pt placere (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cat despre mare....offffffffffff acolo e sufletul meu! IUBESC orice apa mai mare decat o balta!!! Numai ca scumpii mei amici s-au gandit ca la munte e mai cool! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da sa mor de nu vin singura!

Angel.......misto cu frecatu' mentei! Satisfactia e si mai mare in pay day (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

+Quote Post
fortelady
post Aug 9 2007, 04:08 PM
Post #5038

Musafir

sa ma ierte duamnele, dar eu vad vibratoru (seamana nitel cu-n vibrator) tot cutit. geoo, cine ti-a infipt mama cutitu ala in inimioara? zi-mi mie ca-l bat!

+Quote Post
geoo
post Aug 9 2007, 04:09 PM
Post #5039

Membru de Onoare

QUOTE(fortelady @ Aug 9 2007, 05:08 PM) *
sa ma ierte duamnele, dar eu vad vibratoru (seamana nitel cu-n vibrator) tot cutit. geoo, cine ti-a infipt mama cutitu ala in inimioara? zi-mi mie ca-l bat!

Cutite in inima nu am!!! Garla sunt in spate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fortelady
post Aug 9 2007, 04:11 PM
Post #5040

Musafir

pai nu e in spate. e undeva sub o aripioara...

+Quote Post

2207 Pages V  « < 502 503 504 505 506 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:12 PM