![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel asa este..Nu exista fapte, ci numai interpretari, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce ma bucur Doftoreaso...de-abia astept sa vin. Chiar ma miram eu cum sa nu se repare vremea daca vin eu la mare? Pe bune, va spun, ca intotdeauna am avut vreme buna...stiti voi vorba aceea 'mai e si dupa sufletul omului (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) '.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
anjel, cum mai e la munca?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Frumoaselor, se facu iar vreme buna de plaja, asa ca hop la mare asap! vaaaai doctoress.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) as veni cu paie cu gunoaie....da' nu mai pot convinge pe nimeni sa ma insoteasca!!!! Offfff angel nu ne tine pe jar ca ne parlim, cum e jobu' ?! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E bine bre...all good azi iar am frecat menta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mi-i cam somn si aici vine furtuna si ma gandesc ca am toate geamurile si usile deschise acasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vleau sa dorm |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
domle, acu pot sa bag mana-n foc ca-i vibra!!!! scrie si "I miss you"...adica plange de fericire cu vibra, da' tot natural e mai bine cu "zburatorul"....mai, am o intuitie, de ma speri si eu cateodata!!!!!
Hai veniti, ca-i bine la mare! si suntem cu un picior in weekend deja...plus ca marea parte a bucurestenilor sunt speriati de ploi, asa ca nu va fi drumul aglomerat...ce mai! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
domle, acu pot sa bag mana-n foc ca-i vibra!!!! scrie si "I miss you"...adica plange de fericire cu vibra, da' tot natural e mai bine cu "zburatorul"....mai, am o intuitie, de ma speri si eu cateodata!!!!! Hai veniti, ca-i bine la mare! si suntem cu un picior in weekend deja...plus ca marea parte a bucurestenilor sunt speriati de ploi, asa ca nu va fi drumul aglomerat...ce mai! breeee.....carioca (a se citi vibrator pt doctoress) o tine sub aripa!!! Apoi io stiu ca-s mai inocenta si naiva....dar po' sa jur ca altundeva se baga pt placere (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Cat despre mare....offffffffffff acolo e sufletul meu! IUBESC orice apa mai mare decat o balta!!! Numai ca scumpii mei amici s-au gandit ca la munte e mai cool! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da sa mor de nu vin singura! Angel.......misto cu frecatu' mentei! Satisfactia e si mai mare in pay day (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa ma ierte duamnele, dar eu vad vibratoru (seamana nitel cu-n vibrator) tot cutit. geoo, cine ti-a infipt mama cutitu ala in inimioara? zi-mi mie ca-l bat!
|
|
|
![]()
|
|
sa ma ierte duamnele, dar eu vad vibratoru (seamana nitel cu-n vibrator) tot cutit. geoo, cine ti-a infipt mama cutitu ala in inimioara? zi-mi mie ca-l bat! Cutite in inima nu am!!! Garla sunt in spate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu e in spate. e undeva sub o aripioara...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:12 PM |
|