![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Moaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu degeaba mi s-a pus mie pata pe programatori in trecut. Dar asta ii intrece pe toti!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
muuumossss, mumossss! mancala'r mama sa-l manace!! Uite asa as invata si eu informatica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eee sweet, era o gluma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu mai cunosc si pe bune programatori d'astia, genu de baieti frumosi sa-i pui in rama, de zici ca-s artisti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce frumooosssss......off..suspin....
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le-am aratat si la fetele din birou bunaciunea si a sarit shefa de kur in sus ca "ce??? programatori? nu mai imi trebuie programtori cat traiesc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) "
azi a fost ziua unu tip din firma si am baut bere cu colegii si cu shefii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca cica asa e traditia, cand e ziua ta dai de baut la toata lumea si nu primesti nimic cadou (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ii dau eu o poza cu mine. sa vada ca si io-s bunaciune. feminina. si modesta pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce tare, Angel! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Forte, ma bucur ca glumeai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hmm..Barbat frumos, inteligent, pacat ca nu-i de pe la noi! Geo, poate il convingem sa ne dea meditatii la informatica! Si cu ocazia asta poate invatam si suedeza! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm..parca as invata si eu niste limbi straine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se lasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
N-arata rau daca ii vedeati pe programatorii de unde am lucrat eu erau exact opusul asa ca se poate si invers.
Exemplarul e de pe alte meleaguri unde si femeile sunt majoritatea blonde si frumusele asa ca are omu de unde alege (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreti sa va distrati o tura? Haideti sa va arat ce mail mi-au trimis unii ca raspuns la faptul ca am aplicat la un job la firma lor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nici macar numele nu mi l-au scris corect (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dear Miss Cracium, i am the Manager Administration , Organisation and HR in Cellixx S.A. I just get your application in my hands and want to ask you, if you had befor contact zu someone in our company. I am just here since 2 month and dont know it. We are interest about you, because we are looking for good developers. I will be verry glat to here from you and if you are still searching a job. best regards Pascal Gruchott Manager Administration & Organisation pascal.gruchott@cellixx.com www.cellixx.com cellixx S.A. 68, route du Vin,L-5404 Bech-Kleinmacher, G.D. of Luxembourg cellixx Inc., 530 Lytton Avenue,2nd floor,Palo Alto, CA 94301, USA Jaaaaaaaaaaaaaaaaalinc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu prea stiu la ce se refera cu intrebarea daca am avut contact cu cineva de la ei din firma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) O fi ce imi imaginez eu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 05:00 AM |
|