![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
hi, hi pe asta cand l-o angajat, acu 2luni care este nu i-au pus conditie de engleza obligatoriu.
In cazu asta de te deplasezi zu company you will be verry glatt sa-i iei jobu in 2 luni daca gandeste la fel de bien cum scrie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ba mersi ma lipsesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu pe la firma lu' astia nu calc in veci...ca cine stie ce contacte or sa ma puna sa am cu restul echipei :ll:
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
tare scrisoarea nici un copil de clasa a 4 nu facea asemenea greseli (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, dar ce solicitata esti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma intreb de ce o fi scris in engleza.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca ar fi avut o superengleza, as fi crezut ca vrea sa te impresioneze (pentru diverse contacte zu him & the company (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar asa..Ce o fi fost in capul lui?! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
neata!
la mine i nor....m am saturat de vremea asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata...Care nor, ca ploua cu galeata deja (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu ma deranjeaza decat in masura in care nu gasesc taxi in dimineata asta sa plec la birou.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
heh...pe vremea cand scriam eu era decat nor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
parca ploaia asta imi placu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io m-am trezit cu noaptea in cap, mi-am defectat programu rau de tot. M-am trezit ca mi-a amortit o mana si apoi n-am mai putut sa adorm nicicum (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa dorm pe mine azi la lucru
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Neata, aici e soare si cald.Prea cald deja...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
neatza!
mie mi se pare potrivit de cald afara, dar prea umed pentru mine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:03 PM |
|