![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce ma bucur ca azi e vineri!!!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hepi fraidei girlies
Angel faina letra from zu compani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bafta in za niu job ! senchiu 4 zu atention |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
u welcome Cleo. ce cauti in vacanta la pc??
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai s-a terminat cu boieria, m-or pus astia la treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
tu ai trimis mai departe ce s-a cerut? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hai ca daca dai mai departe, mai caut o poza de programatori sa-ti dau |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
am trimis sa traiti da nu prea cred ca a fost de vreun folos.
Si ia nu mai imi cauta tu poze cu programatori sa ma deconcentrezi de la job da??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Angel si job! Ce tare suna! Ma obisnuisem cu tine petrecareata, nu fata serioasa cu job si responsabilitati. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
anjel, pai daca vrei trimit si poza ta mai departe. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ti ucid forte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ala sa stii ca si mie mi se pare ciudat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici eu nu m-am obisnuit cu mine inca. Azi am facut 2 teste...am muncit vreo 5-6 ore asa (cu tot cu pauze de tigara la fiecare juma de ora) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
las ca-i bine, cine se va imbata din primul salariu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mie iar mi s-a umflat maseaua de minte. greu se deshteapta omu frate... da' a mai iesit juma de colt. auziti, asa sufera si bebelusii cand le dau dintii? saracutii de ei... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:24 AM |
|