![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte da-o incolo de masea...da-i cu vodka pana o ametesti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fac eu cinste, din al doilea salariu ca din primu tre sa imi platesc datoriile (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
care vodka mama. ca0s cu masina ...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
buna ziua!
bre....eu de am deja 3 masele de minte? m ati pus cu fundu pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu tu esti de vina, io-s mai inceata asa. se inchina toti cand aud ca la 27 de ani imi cresc masele. mai am sa redevin virgina si gata (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si totusi...al meu la 30 de ani si inca nu le are pe toate....
cred ca asta patesc programatorii... damn...i m bad (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) chiar...mi ati adus aminte de reconstructia himenului... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa redevii virgina for what? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ii dor rau pe bebelusi cand le ies dintii a mea fetita se scula la 2 jumate noapte si tragea un planset de o juma de ora de ma plimbam cu ea in brate prin casa.Nici ca vreau sa-mi mai amintesc.I-au iesit vre-o sase dinti deodata. Poti sa-ti pui un tampon de vata imbibat in alcool cu grade mai multe te mai anesteziaza un pic.Pana nu-ti iese toata asa te sacaie. Stiu ca mai era un gel pt bebelusi calpol de dat pe gingii da nu stiu daca nu-i frectie. Poate e ceva si pt adulti in genul asta. |
|
|
![]()
|
|
ala pt bebelusi la mine a fost frectie (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
eu acus ma pregatesc sa plec la o prietena! pun pariu ca iar o sa ma prinda ploaia ca si de dimineata cand am iesit am patit o...parca ma pandeste (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Salut fetelor. Am ajuns si eu acasa si ma bucur. Maine sunt libera (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa redevii virgina for what? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ii dor rau pe bebelusi cand le ies dintii a mea fetita se scula la 2 jumate noapte si tragea un planset de o juma de ora de ma plimbam cu ea in brate prin casa.Nici ca vreau sa-mi mai amintesc.I-au iesit vre-o sase dinti deodata. Poti sa-ti pui un tampon de vata imbibat in alcool cu grade mai multe te mai anesteziaza un pic.Pana nu-ti iese toata asa te sacaie. Stiu ca mai era un gel pt bebelusi calpol de dat pe gingii da nu stiu daca nu-i frectie. Poate e ceva si pt adulti in genul asta. eu iau antiinflamatoare la greu. ca inca nu am infectie. si ma gandesc cu groaza daca eu, adult, ma enervez in halu asta, ei, saracutii, cat s-or chinui si n-au gurita sa spuna. asa am patit cu motanul meu - la pisici schimbarea dintilor e floare la ureche in general. la noi a fost cu sange (ii curgea sange din gurita), dinti dati in dublu, falcute umflate, febra... nu putea manca mai nimic, decat statea si plangea , doar in brate se mai linistea cat de cat. aproape 4 saptamani a durat distractia. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
A durat si la noi nu chiar o luna da vre-o trei sapt cred.Eu prima oara nu stiam de ce plange ca nu vroia nici sa o alaptez nu vroia nimic decat in brate si plimbata.Apoi dupa cateva nopti la rand ne-am gandit ca-i de la dinti, ca pana la 1 an nu i-a iesit nici un dinte si apoi au erupt o grupa de dinti apoi alta. Da la primii a fost cel mai nasol.Plangea saracuta de numa se strangea in brate si apoi se intindea de durere. A trecut.
Zice ca lor le cresc in somn, mai scrancea apoi in somn da nu se mai trezea ca in prima etapa. Asa ca baga un somn daca poti ca poate te trezesti fara durere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:28 AM |
|